Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μεγάλος περίπατος των λαθρομεταναστών! Σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση των Ελλήνων σε δημόσιες υπηρεσίες

YouTube Poster

Καμαρώστε εικόνα «ευρωπαϊκού» κράτους! Ο μόνος «μεγάλος περίπατος» στο κέντρο των Αθηνών είναι εκείνος των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν μέχρι και τις εφορίες από όπου αδυνατούν να εξυπηρετηθούν οι Έλληνες πολίτες!

Αυτές είναι οι εικόνες που αντικρύζουν συχνά στις δημόσιες υπηρεσίες οι λιγοστοί Έλληνες του κέντρου: Εκατοντάδες αλλοδαποί στοιβάζονται έξω από τις εφορίες για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους και αυτό συμβαίνει καθημερινά το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο στο κέντρο! Παρόμοια κατάσταση με την Α’ ΔΟΥ Ομονοίας υπήρχε και στο ΕΦΚΑ της Καλλιθέας, αλλά και σε άλλες περιοχές όπου διαμένει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών!

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται εκεί περιμένοντας να εξυπηρετηθούν από τις… 3 τα ξημερώματα! Τέτοιο μπάχαλο δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη – Μόνο οι “άριστοι” της Νέας Δημοκρατίας κατάφεραν να το επιτύχουν…

Δεν σχολιάζουμε καν τα «μέτρα ασφαλείας» για την επιδημία! Πήγαν και αυτά… περίπατο! Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε μια απλή σειρά προς την είσοδο του κτιρίου. Όπως πολύ εύστοχα σχολιάζει μέχρι και ο παρουσιαστής της εκπομπής, οι εικόνες θυμίζουν… Μπαγκλαντές, αν και μάλλον ακόμα και εκεί επικρατεί καλύτερη τάξη από ότι στην Αθήνα του… Παγκακογιάννη.

Αυτή είναι μια μικρή γεύση από την πολυπολιτισμική «Ελλάδα» των «αντιρατσιστών». Σε αυτή έχουν θέση οι… κατατρεγμένοι όλης της γης, αλλά όχι οι γηγενείς Έλληνες που σύντομα θα είναι μειοψηφία μέσα στην πατρίδα τους.

Αν σας αρέσει… ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ – όποιον θέλετε, όλοι ίδιοι είναι! Αν όχι, τότε υπάρχει μόνο μια επιλογή: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version