Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή και ο… Μητσοτακοϊός του «πατριωτικού χώρου»

Η Χρυσή Αυγή και ο… Μητσοτακοϊός του «πατριωτικού χώρου»

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει μαζί μνημόνια και έχουν συνεργαστεί ανοιχτά στην βουλή σε κάθε εθνομηδενιστικό νομοσχέδιο. Μαζί στον εποικισμό, μαζί στον «αντιρατσισμό», μαζί στα σκάνδαλα, μαζί στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής…

Και όμως για κάποιους «εθνικόφρονες» που έπαιξαν τον ρόλο του κομματάρχη υπέρ της ΝΔ για να κερδίσει την αυτοδυναμία του ο Κούλης τους, η Χρυσή Αυγή τα είχε δήθεν βρει με τον… ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η προπαγάνδα δυστυχώς πέρασε σε ένα κομμάτι του λαού, που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ειδικά, η Χρυσή Αυγή δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια συγκέντρωση δίχως να έχει να αντιμετωπίσει το “βαθύ κράτος”. Επί ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μάλιστα ο απόλυτος αποκλεισμός των ΜΜΕ κατά του Κινήματός μας όταν κατάλαβαν ότι ακόμα και η συνεχής δυσφήμιση μας έκανε στην πραγματικότητα διαφήμιση που ανέβαζε τα ποσοστά μας.

Διαβάσαμε πρόσφατα με έκπληξη όμως, ότι τώρα δήθεν η Χρυσή Αυγή τα έχει βρει με την… Νέα Δημοκρατία και – προσέξτε: Αυτά τα γράφουν σήμερα διάφορα παπαγαλάκια που επί έναν ολόκληρο χρόνο διακυβέρνησης Μητσοτάκη, έβγαζαν τον σκασμό για τις καραντίνες, τον εποικισμό και τις μειοδοτικές δηλώσεις στα εθνικά θέματα! Σε όλα αυτά, η Χρυσή Αυγή τον τελευταίο χρόνο κάνει πραγματική αντιπολίτευση με πολιτικά επιχειρήματα και με το θάρρος της γνώμης της. Και είμασταν τραγικά… μόνοι απέναντι στην ομοφωνία υπέρ της ΝΔ!

Διάφοροι τύποι που αφήνουν υπόνοιες ότι εμείς δεν κάναμε σκληρή κριτική στον Μητσοτάκη (του οποίου το παιχνίδι έπαιξαν πέρυσι και συνεχίζουν να παίζουν) είχαν στην κυριολεξία λουφάξει την περίοδο της καραντίνας ή ακόμα έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι η κυβέρνηση τα πήγε… καλά!

Τα ίδια έλεγαν και για το «έπος του Έβρου» αλλά δεν έλεγαν λέξη όταν η κυβέρνηση έστελνε καραβιές λαθρομεταναστών προς την ηπειρωτική χώρα και γέμισε την Ελλάδα με δεκάδες hotspot.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για ένα κομμάτι του «πατριωτικού χώρου» ο οποίος δυστυχώς σέρνεται ακόμα πίσω από Μητσοτάκηδες και νεοδημοκράτες και για τον λόγο αυτόν το σύστημα δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρήσει την Χρυσή Αυγή που δεν έπαιξε ποτέ αυτόν τον ρόλο. Η Χρυσή Αυγή ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕ τους Έλληνες πατριώτες από την παράταξη της ΝΔ.

Η σύγκρουση με την εκάστοτε εθνομηδενιστική εξουσία, είναι πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής για την οποία δεν μετανιώνουμε. Όπως σταθήκαμε απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα, το ίδιο κάνουμε απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο «πατριωτικός χώρος» τι έχει να επιδείξει έναν ολόκληρο χρόνο, εκτός από το να συνεχίζει να προβάλλει οποιονδήποτε μπορεί να κρατήσει την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής; Τελικά έχουν όλοι αυτοί άλλον λόγο ύπαρξης εκτός από αυτόν;

Exit mobile version