Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νέος νόμος για τις συγκεντρώσεις, η Χρυσή Αυγή και οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις

Ο νέος νόμος για τις συγκεντρώσεις, η Χρυσή Αυγή και οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις

Όποιον νόμο και να κάνει η κυβέρνηση και όποια κυβέρνηση και εάν είναι στην εξουσία, το Σύστημα εφαρμόζει τον νόμο όπως θέλει… Και αυτό το ζήσαμε πολύ καλά εμείς τα περασμένα χρόνια με τις εκατοντάδες παράνομες αντισυγκεντρώσεις και επιθέσεις στα γραφεία μας.

Ενώ λένε όμως ότι η Χρυσή Αυγή έχει “τελειώσει”, δεν την ξεχνούν! Γιατί άραγε; Και έγραψε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ο ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ:

“Προκύπτει ένα πρόβλημα. Τι θα γίνει αν δύο φορείς θέλουν να διαδηλώσουν ταυτοχρόνως στο ίδιο μέρος; Σε ποιον θα παραχωρηθεί π.χ. η Σταδίου, αν η Χρυσή Αυγή και αντιφασιστικές οργανώσεις θέλουν να διαδηλώσουν την ίδια ώρα; Βεβαίως, η διαφορά μπορεί να επιλυθεί με μπουνιές και καδρόνια, και όποιος έχει δυνατότερους μυς να κερδίσει, αλλά η δημοκρατική πολιτεία λύνει τέτοια προβλήματα αλλιώς, δηλαδή με νόμους.”

Διαδήλωση της Χρυσής Αυγής λοιπόν στην οδό Σταδίου… Μα η Χρυσή Αυγή δεν έχει “διαλυθεί”; Έτσι δεν λένε εδώ και έναν χρόνο; 

Υ.Γ.: 2% με την αναγωγή και σε νέα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή και αυτό μετά από έναν χρόνο σκληρής προπαγάνδας και με την βοήθεια βεβαίως των “εθνικοπατριωτών”. Όλα ανοικτά, λοιπόν και αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το Σύστημα, ένα πρόβλημα που έχει όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Exit mobile version