Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Singular Logic, που ήξερε ότι δεν θα μπει στην Βουλή η Χρυσή Αυγή πριν κλείσουν οι κάλπες, πωλείται σε αγνώστους!

Η Singular Logic, που ήξερε ότι δεν θα μπει στην Βουλή η Χρυσή Αυγή πριν κλείσουν οι κάλπες, πωλείται σε αγνώστους!

Κράτος οπερέτα με ένα εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους, που δεν μπορεί να διενεργήσει εκλογές!

Το Ελληνικό κράτος είναι το κράτος με τους περισσότερους σίγουρα σε όλη την Ευρώπη και ίσως σε ολόκληρο τον κόσμο δημοσίους υπαλλήλους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διοριστεί με κριτήρια αδιαφανή μέσα από κομματικά γραφεία και τους πληρώνει βεβαίως ο Ελληνικός Λαός!

Έχουμε ένα εκατομμύριο και πλέον δημοσίους υπαλλήλους με δεκάδες χιλιάδες ανάμεσα σε αυτούς πτυχιούχους ΑΕΙ και χιλιάδες των θετικών επιστημών και της πληροφορικής, αλλά το κράτος δεν έχει την “δυνατότητα” να κάνει εκλογές! Έτσι τις εκλογές τις κάνει η γνωστή εταιρεία Singular Logic, που από το μεσημέρι της Κυριακής της 7ης Ιουλίου και ενώ δεν είχε ψηφίσει ούτε το 30% των Ελλήνων, γνώριζε ότι δεν θα μπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή… Φαίνεται πως δεν είναι εταιρεία πληροφορικής, αλλά προφητειών, αλχημειών και μαντικής!

Η εταιρεία αυτή, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι πωλείται, αφού απώλεσαν τον έλεγχο της εταιρείας οι μέχρι τώρα μέτοχοί της και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες διεκδικεί να αγοράσει την εταιρεία, που κάνει τις εκλογές στην Ελλάδα (!), μία αγγλική εταιρεία ονόματι Nexum με μετοχικό κεφάλαιο μόλις… 2.000 λίρες!!!

Αυτό είναι το βρώμικο παιχνίδι, που έχουν το θράσος να το λένε και δημοκρατία.

Exit mobile version