Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπό αστυνομική προστασία υπουργοί της Αυστρίας που απειλήθηκαν από τους “Γκρίζους Λύκους”

Υπό αστυνομική προστασία υπουργοί της Αυστρίας που απειλήθηκαν από τους “Γκρίζους Λύκους”

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους η Τουρκία του Ερντογάν. Αφού δημιούργησε πρώτα διπλωματικό ζήτημα με την Βιέννη για τις συλλήψεις “Γκρίζων λύκων” από την Αστυνομία, καλύπτει πλήρως τις ενέργειές τους μεταξύ των οποίων και απειλές σε υπουργούς.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα Τούρκοι εξτρεμιστές στη Βιέννη, υπό αστυνομική προστασία τέθηκαν και οι  υπουργοί Καρλ Νεχάμερ και Σούζαν Ραάμπ που απειλήθηκαν από Τούρκους.

Την περασμένη εβδομάδα στην Βιέννη πρωτεύουσα της Αυστρίας ομάδες Τούρκων που στηρίζονται από την κυβέρνηση Ερντογάν, επιτέθηκαν σε Kούρδους. Μετά από τις επιθέσεις ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχάμερ δήλωσε πώς “Θα υπάρξουν συνέπειες για αυτά τα επεισόδια, οι δράστες δεν θα μείνουν ατιμώρητοι”.

Ο υπουργός είπε πως οι μάσκες προστασίας δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν την ταυτοποίηση τους και πρόσθεσε πως οι δυνάμεις ασφαλείας διαθέτουν εξαιρετικά βίντεο.  Ενημέρωσε επίσης πως ήδη έχει γίνει αναγνώριση του επικεφαλής της ομάδας. Παρόμοιες δηλώσεις καταδίκης έκανε και η υπουργός Ενσωμάτωσης Σούζαν Ραάμπ.

Αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις οι Τούρκοι άρχισαν να απειλούν με θάνατο τους δύο υπουργούς.

Exit mobile version