Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαταρκτική εξέταση για δίωξη με τον αντιρατσιστικό νόμο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Προκαταρκτική εξέταση για δίωξη με τον αντιρατσιστικό νόμο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Μετά από μηνυτήρια αναφορά του γνωστού Δημητρά, του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, έχει ξεκινήσει η διαδικασία προκαταρκτικής εξετάσεως για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου από το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διευθύνσεως Ασφαλείας Αττικής.

Θυμίζουμε ότι είχε δημιουργηθεί ζήτημα στην Βουλή στις 8 Μαρτίου του 2018 γιατί ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος είχε πει τα εξής:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): “Είχαμε, επίσης, με αφορμή τα τελευταία θέματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά, την επίσκεψη Ερντογάν και δυστυχώς δικαιώθηκε η Χρυσή Αυγή. Επειδή προέκυψε ένα θέμα σε μία Επιτροπή της Βουλής, θυμίζω τι είχε δηλώσει ο Ερντογάν στο μειονοτικό σχολείο Κομοτηνής. Τους τέσσερις Βουλευτές μας -και δεν βγήκε κανείς από τους μουσουλμάνους Βουλευτές να το διαψεύσει- τους καλώ από αυτό εδώ το Βήμα να κάνουν μια απλή δήλωση, να πουν ότι δεν είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, όπως δηλώνουν. Ας δηλώσουν αυτό το πράγμα και μόνο και τότε να τους αποδεχτούμε. Όσο λένε ότι είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, για εμάς παράνομα βρίσκονται και μέσα σε αυτό εδώ το Κοινοβούλιο.”

Exit mobile version