Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνικό Casus Belli ΤΩΡΑ!

Ελληνικό Casus Belli ΤΩΡΑ!

Οι ξεκάθαρα επεκτατικές προθέσεις της Τουρκίας ενάντια στην Πατρίδα μας, που θυμήθηκαν ξαφνικά όλοι τώρα, δεν είναι υπόθεση των τελευταίων μηνών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε επισημάνει τον κίνδυνο της τουρκικής απειλής, αλλά φυσικά εμείς ήμασταν “κακοί” εθνικιστές και τόσο τα ορφανά του Μαρξ, όσο και οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές είχαν άλλη πολιτική και πίστευαν και πιστεύουν δυστυχώς σε ένα μεγάλο ψέμα, στην περίφημη ελληνοτουρκική “φιλία” που δεν υπάρχει!

Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι η Ελλάδα να περάσει στην αντεπίθεση μόνον αυτή την γλώσσα καταλαβαίνει η Τουρκία. Πως; Το έχει πει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και αρκετό καιρό και για του λόγου το αληθές:

Από το Ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016:

“Απέναντι στην τουρκική απειλή πιστεύει ότι πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Ελληνικό Casus Belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες . Θεωρεί επίσης αυτονόητο το δικαίωμα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.”

Exit mobile version