Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατά φασιστών η ΚΝΕ, αλλά καμία αναφορά στο όνομα Χρυσή Αυγή

Κατά φασιστών η ΚΝΕ, αλλά καμία αναφορά στο όνομα Χρυσή Αυγή

Γιατί αλήθεια υπάρχει τόσο σκληρή συνωμοσία σιωπής για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από όλες τις δυνάμεις του “δημοκρατικού τόξου”;

Άγνωστοι έγραψαν ένα σύνθημα εθνικιστικό στην Καλαμάτα. Συνθήματα ως γνωστόν γράφουν σε αυτοί τη χώρα όλοι παντού. Στο σύνθημα επάνω υπήρχε ο μαίανδρος, αλλά ούτε λέξη στην ανακοίνωση της τοπικής ΚΝΕ για Χρυσή Αυγή. Σε άλλη περίπτωση θα ούρλιαζαν για Χρυσή Αυγή, τώρα ούτε λέξη. Από την ανακοίνωσή τους στον 902.gr και τα παρακάτω:

“ΤΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ: Καταγγέλλει το βανδαλισμό του Πολυχώρου Δημιουργίας «”Μικρόβιο” – Γιώργος Βουβαλέας» από φασιστοειδή: Tο βανδαλισμό του Πολυχώρου Δημιουργίας «”Μικρόβιο” – Γιώργος Βουβαλέας» από φασιστοειδή, τα οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Ιούλη 2020, λέρωσαν το χώρο με εμετικά συνθήματα, δρώντας, ως συνήθως, μέσα στη νύχτα, σαν αρουραίοι… Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ και του πολυχώρου δημιουργίας “«Μικρόβιο» – Γιώργος Βουβαλέας.  Σαν όργανα των εκμεταλλευτών και του συστήματος, τους ενοχλεί που η ΚΝΕ πρωτοστατεί στον αγώνα για τα δικαιώματα της νεολαίας, στην οργάνωση της διεκδίκησης για να μην πληρώσουν ξανά οι λαϊκές οικογένειες και η νεολαία την κρίση… “Παλιοί” και “νέοι” φασίστες, με “κουστούμια” ή χωρίς, “μετανιωμένοι” ή “απατημένοι”, έχουν την ίδια αποστολή. Να χτυπήσουν το λαό, τα δικαιώματά του, όποιον αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική. Όποια “προβιά” και να φορέσουν, είναι δύναμη υπεράσπισης των καπιταλιστών και του συστήματός τους. Τους προειδοποιούμε, να μπουν ξανά στις τρύπες τους!»

Το “εμετικό” σύνθημα ήταν “ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ”. Το “ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ” προκαλεί εμετό στους συντρόφους;

Όσο για το ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καπιταλιστών το γνωρίζει ο λαός πολύ καλά και βλέπει ότι πιο πιστό στο Σύστημα κόμμα από το ΚΚΕ δεν υπάρχει!

Exit mobile version