Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται πείνα με την καραντίνα

Έρχεται πείνα με την καραντίνα

Καμία προσπάθεια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αύξηση της εθνικής παραγωγής 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την δεκαετία ακόμη του ’90 έχει τονίσει ότι πρέπει το κράτος να φροντίσει να υπάρχει αυτάρκεια του Λαού μας σε τρόφιμα και αυτό είναι και εφικτό να γίνει, αλλά και απαραίτητο για την εθνική μας ανεξαρτησία. Η θέση αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γίνεται σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, αφού οι συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλάζουν σύμφωνα μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του ΟΗΕ.

Ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έρθουν αντιμέτωποι με την πείνα εν μέσω της πανδημίας, όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης (WFP) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), σύμφωνα με σχετική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε. Οι ιθύνοντες του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης (WFP) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), προειδοποίησαν πως δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν την πείνα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις του Οργανισμού δείχνουν ότι περίπου 270 εκατομμύρια άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν επισιτιστική ανασφάλεια πριν από το τέλος του έτους, πράγμα που σημαίνει αύξηση κατά 82% σε σχέση με την εποχή προ της πανδημίας.

Exit mobile version