Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Πρόεδρος Τραμπ, η κυριαρχία της αριστεράς και οι ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος Τραμπ, η κυριαρχία της αριστεράς και οι ΗΠΑ

Στο μνημείο της ανεξαρτησίας ενώπιον χιλιάδων οπαδών του ομίλησε ο Πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος λίγους μόνο μήνες πριν τις εκλογές βάλλεται σκληρά από το βαθύ κράτος και το κατεστημένο της ίδιας του της χώρας! Σε ένα σημείο της ομιλίας του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ένα από τα πολιτικά όπλα της αριστεράς είναι ο εκφοβισμός και η λογοκρισία, αυτή η επίθεση στην ελευθερία μας πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει. Στα σχολεία μας, τα ΜΜΕ και τις εταιρείες μας υπάρχει ένας αριστερός φασισμός που απαιτεί απόλυτη υπακοή, αν δεν υπακούς, διώκεσαι και τιμωρείσαι, αυτό δεν θα συμβεί σε εμάς. Δεν θα εκφοβιστούμε από κακούς, κακούς ανθρώπους. Δεν πρόκειται να συμβεί!» 

Πράγματι έτσι είναι! Η αριστερά κυριαρχεί παντού στα σχολεία, στα ΜΜΕ και στις εταιρείες ακόμη και όποιος στέκεται απέναντί της διώκεται, όμως αυτό δεν έγινε από την μία στιγμή στην άλλη και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεγάλη ευθύνη για την κυριαρχία της αριστεράς έχουν οι ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ ήταν που άφησαν τα στρατεύματα του Στάλιν να καταλάβουν την Ανατολική Ευρώπη και να επιβάλουν ένα απάνθρωπο καθεστώς για μισό σχεδόν αιώνα, οι ΗΠΑ ήταν που αδιαφορούσαν όταν τα σοβιετικά τανκς σφαγίαζαν τους λαούς σε Ανατολική Γερμανία, Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία κλπ. Η ηγεσία των ΗΠΑ ήταν που σταμάτησε τον Στρατηγό Πάτον να καταλάβει πρώτος το Βερολίνο και την Γερμανία.

Exit mobile version