Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτό που οι πολλοί αναζητούν ΔΕΝ είναι εδώ…

Αυτό που οι πολλοί αναζητούν ΔΕΝ είναι εδώ…

Στην πολιτική, όπως και στην ζωή, υπάρχουν πάντα δυο δρόμοι: η μεγάλη και προσιτή λεωφόρος και το δύσβατο μονοπάτι. 

Την μεγάλη λεωφόρο, όπου η πορεία είναι ένας υγιεινός περίπατος θα την διαλέξουν οι πολλοί. Ο δρόμος είναι εύκολος γεμάτος κούφιες υποσχέσεις και παχιά λόγια. Με πολλές φανφάρες, ρουσφέτια και κολακείες είναι στρωμένη η λεωφόρος, για αυτό και ο όχλος ακολουθεί σαν κοπάδι αμνοεριφίων έτοιμο προς σφαγή. Αυτό που θα θυσιαστεί είναι η ελπίδα, η αρετή και εντέλει η αξιοπρέπεια του καθενός.

Υπάρχει και το δύσβατο μονοπάτι στρωμένο με αγκάθια και καρφιά. Εκεί θα περπατήσουν μοναχικά λίγοι και εκλεκτοί, αυτοί που δεν πτοούνται από δυσκολίες και συκοφαντίες. Με πυρωμένη καρδιά και την Πίστη μέχρι τα ουράνια το στενό και δύσκολο μονοπάτι το διασχίζουν οι τελευταίοι Πιστοί. Αυτοί που δεν έλκονται από τις σειρήνες και έχουν ως σκοπό ζωής την Νίκη, μα πάνω από όλα την Αξιοπρέπεια με κάθε κόστος.

Αυτό που οι πολλοί αναζητούν ΔΕΝ θα το βρουν εδώ, στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Εδώ δεν υπάρχουν ούτε εύκολες λύσεις, ούτε ελκυστικά ψέμματα, ούτε βολέματα, ούτε φρούδες ελπίδες.

Στην Χρυσή Αυγή υπάρχουν μόνο θέσεις μάχης και Πίστη πως θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω μέσω του Ασυμβίβαστου και αδιάκοπου Αγώνα.

Την Ιστορία δεν την γράφουν οι άμορφες μάζες, αλλά οι ελάχιστοι απροσκύνητοι Αγωνιστές που γίνονται πρότυπο και τελικά οι πολλοί ακολουθούν το παράδειγμα τους.

Η Χρυσή Αυγή είναι για αυτούς τους εκλεκτούς Αγωνιστές που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν, ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι και νομοτελειακά θα δικαιωθούν και θα νικήσουν.

Όσοι Πιστοί προσέλθετε!

Exit mobile version