Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η Χρυσή Αυγή κατηγορούσε όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Όταν η Χρυσή Αυγή κατηγορούσε όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Για το πού το πάει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρώτος μίλησε στην Βουλή ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, δίνοντας στην δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά, με την οποία ζητούσε από τους αρχηγούς των κομμάτων να προτείνουν όνομα για τα Σκόπια.

Λίγους μήνες μετά συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και πήρε θέση στο ζήτημα, την εξής:

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ψήφισμα Εθνικού Συμβουλίου, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016: “Στο ζήτημα των Σκοπίων και της ονομασίας τους παραμένει σταθερή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο σύνθημά μας της δεκαετίας του ’90 «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» και καταγγέλλει τις υπόγειες διαδρομές του πολιτικού κατεστημένου όλων των παρατάξεων για μία λύση αντεθνική στο σημαντικό αυτό εθνικό ζήτημα. Απαιτούμε επίσης την επίσημη αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας, η οποία ζει στο κράτος των Σκοπίων, την ύπαρξη της οποίας είχε με δημόσιες δηλώσεις του ομολόγησει ο ίδιος ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκλιγκόροφ.”

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως και όλες οι παρατάξεις του πολιτικού κατεστημένου αποδέχθηκαν μία λύση αντεθνική και έτσι σήμερα τα Σκόπια ονομάζονται “Βόρεια Μακεδονία”. Για εμάς τίποτε δεν έχει τελειώσει. Το όνομα Μακεδονία είναι μόνο Ελληνικό και την τελευταία λέξη θα την πει η Ιστορία.

Exit mobile version