Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

5 Ιουλίου 2015: ΟΧΙ στην Ξενοκρατία και τα Μνημόνια

5 Ιουλίου 2015: ΟΧΙ στην Ξενοκρατία και τα Μνημόνια

Όταν η Χρυσή Αυγή έγραφε ιστορία! Τότε, που με την θαρραλέα στάση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής πήγαινε το κίνημα τον Σεπτέμβριο στις εκλογές και αναδεικνυόταν και πάλι 3η πολιτική δύναμη της χώρας! Την στάση αυτή του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου δεν συγχώρεσε ποτέ το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που στήριζε το “μένουμε Ευρώπη”. Από τότε ξεκίνησε και η επιχείρηση “δολοφονία χαρακτήρα” κατά Μιχαλολιάκου. Θυμίζουμε για κάποιους που έχουν “ξεχάσει”:

ΑΠΕ-ΜΠΕ: “Να στηρίξει το «όχι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου καλεί τους ψηφοφόρους ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε μήνυμά του, στο οποίο τονίζει: «Λέμε ‘όχι’ στο δημοψήφισμα σχετικά με την πρόταση των Ευρωπαίων, την πρόταση Γιούνκερ, όπως λέμε ‘όχι’ επίσης και στην πρόταση της κυβερνήσεως, την πρόταση Τσίπρα, την οποία θεωρούμε ένα νέο Μνημόνιο».

Προσθέτει ότι η Χρυσή Αυγή θα πει «όχι» στο δημοψήφισμα «διότι η πρόταση αυτή των λεγομένων ευρωπαίων εταίρων, για μας των διεθνών τοκογλύφων, είναι μία πρόταση, η οποία θα υποδουλώσει οικονομικά την πατρίδα μας».

Exit mobile version