Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προαναγγελία ελληνοτουρκικών «διαπραγματεύσεων» έκανε επισήμως η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Προαναγγελία ελληνοτουρκικών «διαπραγματεύσεων» έκανε επισήμως η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Ξεκάθαρα υπέρ Τουρκίας η Ε.Ε.! Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας προανήγγειλε διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με… διανομή των εσόδων!

«Να ξεκινήσουν συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η Ε.Ε θα προσπαθήσει να βοηθήσει στη διανομή των εσόδων από τον πλούτο των υδρογονονανθάκων ανάμεσα στις δυο πλευρές», είπε ο Ζοζέπ Μπορέλ, ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη δήλωση στήριξης των τουρκικών διεκδικήσεων και μάλιστα χωρίς να ειπωθεί τίποτα για την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο ή για την στρατιωτική κατοχή της Κύπρου. Αυτή είναι η «Ευρώπη» των… φίλων και συμμάχων μας και αυτά είναι τα αποτελέσματα του ραγιαδισμού ολόκληρων δεκαετιών!

Έως αυτή την στιγμή εκ μέρους της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ εάν πράγματι οδηγούν την χώρα μας σε συνομιλίες με την Τουρκία για την «συνεκμετάλλευση» του ενεργειακού μας πλούτου! Και τι να διαψεύσουν δηλαδή, όταν σειρά κυβερνητικών στελεχών (Δένδιας, Μπακογιάννη κ.α.) έχουν εκφραστεί δημοσίως ΘΕΤΙΚΑ υπέρ μιας συνεργασίας που θα καταστήσει σταδιακά την Ελλάδα, ένα κράτος-δορυφόρο της Τουρκίας.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τις Πρέσπες του Τσίπρα, ακολουθούν εκείνες του «εθνοσωτήρα» Μητσοτάκη. Λαός υπάρχει να αντισταθεί στα ανθελληνικά σχέδιά τους;

Διαβάστε επίσης στο Εθνικισμός.ΝΕΤ – “Ο Μπορέλ δε θα τολμούσε να κάνει τέτοιες δηλώσεις αν δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ του προδότη Μητσοτάκη και του Ερντογάν!”

Exit mobile version