Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

7 Ιουλίου 2019 – 7 Ιουλίου 2020: Χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο – Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές!

7 Ιουλίου 2019 - 7 Ιουλίου 2020: Χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο - Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές!

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που τελικά μετά από έναν βρώμικο πόλεμο πολλών ετών και χρησιμοποιώντας κάθε είδους μέσον και κάθε είδους ανθρώπινη αδυναμία, ένα ολόκληρο σύστημα κατόρθωσε να αφήσει εκτός Βουλής το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3700 μόνον ψήφους σε σχεδόν 22.000 εκλογικά τμήματα!

Πίστεψαν ότι θα σκύβαμε το κεφάλι και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα διαλυθεί, αυτό ήταν και το βασικό “μότο” της προπαγάνδας τους σε φυλλάδες, ακόμη και “πατριωτικές”, κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα, αφού υπέστη κάθε είδους επίθεση, στέκει όρθια και δίνει τον αγώνα της για το μέλλον σχεδιάζοντας την ανασύνταξή της και την νέα πορεία της! Τίποτε άλλο δεν μπορούν πλέον να κάνουν εις βάρος μας. Όσα όπλα είχαν στην διάθεσή τους τα χρησιμοποίησαν! Αυτό που μας περιμένει είναι αγώνας σκληρός για να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη πολλών καλών Ελλήνων, που παγιδεύτηκαν από την Νέα Δημοκρατία και τους πρόδωσε.

Θυμίζουμε την δήλωση του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου αμέσως μετά τις εκλογές: “Χάσαμε μια μάχη, αλλά ΟΧΙ τον πόλεμο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει και έχει και μέλλον γιατί η ΝΔ, ακολουθώντας μια σκληρή μνημονιακή πολιτική, θα αποτύχει και στον οικονομικό τομέα και στα εθνικά θέματα. Η αποτυχία της θα δικαιώσει όσους παρέμειναν Πιστοί στην Χρυσή Αυγή!”

Exit mobile version