Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το έγκλημα της Marfin έχει χρώμα και είναι κόκκινο

Το έγκλημα της Marfin έχει χρώμα και είναι κόκκινο

Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η πολιτική τοποθέτηση αυτών που έριξαν τις βόμβες μολώτοφ και έκαψαν ζωντανούς τους εργαζόμενους της Marfin χωρίς έλεος, χωρίς οίκτο. Όλοι γνωρίζουμε επίσης ότι ευρίσκοντο σε απόσταση αναπνοής δυνάμεις αστυνομικές που ούτε έκαναν επέμβαση, ούτε συνέλαβαν κανέναν…

Έτσι λοιπόν, δεν αποτελεί πρωτοφανές γεγονός σε αυτή τη χώρα που κυριαρχεί η αριστερά ότι “άγνωστοι” βανδάλισαν το μνημείο της Marfin που τοποθετήθηκε στη μνήμη των θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο υποκατάστημα της Marfin στις 5 Μαΐου του 2010.

Το Μνημείο έγινε προς τιμήν των θυμάτων της κόκκινης τρομοκρατίας για την Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών-έγκυος 4 μηνών), τον Επαμεινώνδα Τσακάλη (36 ετών) και την Παρασκευή Ζούλια (35 ετών).

Οι μόνοι που τίμησαν από το πρώτο έτος τους νεκρούς της Marfin ήταν οι Χρυσαυγίτες και όσο για την Νέα Δημοκρατία, ποτέ δεν είχε την τόλμη να πει ευθέως ότι αυτοί που έκαψαν ζωντανούς τους συνάνθρωπούς μας μέσα στο κέντρο των Αθηνών ήταν αριστεροί και κρατούσαν κόκκινες σημαίες.

Exit mobile version