Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Μιχαλόπουλος, “Ελεύθερη Ώρα”: Καραμπινάτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Γ. Μιχαλόπουλος, “Ελεύθερη Ώρα”:  Καραμπινάτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινός και διεμήφθη την Κυριακή το πρωί, στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» (ΣΚΑΙ): «Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα δοθεί στην δημοσιότητα η λίστα», λέει ο Πέτσας… «Μα, θα σας πουν ότι την μαγειρεύετε», τον ψέγει ο Καμπουράκης. «Το ξέρω», απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αλλά, δεν είναι θέμα δικό μου. Είναι 1.242 Μέσα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη από το υπουργείο Οικονομικών, οι προκαταβολές, οι πληρωμές,.. οι εκκαθαρίσεις».

Επέμενε ο Καμπουράκης: «Οσο αργείτε, τόσο το χειρότερο». Ο Πέτσας έδειχνε πιεσμένος, αλλά, δεν ήταν σε θέση να δώσει μια σαφή απάντηση. Το μόνο που προέκυψε από την συνέντευξη, ήταν ότι την “κουτάλα” και την «καυτή πατάτα» την κρατάει τώρα και ο Σταϊκούρας, που από ό,τι πληροφορούμαι δεν είναι και τόσο… χαρούμενος με την ανάμιξή του στην σκανδαλώδη «μοιρασιά» του διαφημιστικού πακέτου «Μένουμε Σπίτι».

Τελικά ο… ανήξερος Πέτσας έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ, γιατί η 10 Ιουλίου πλησιάζει! Τότε θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα της Ε.Ω. εις βάρος της διαφημιστικής εταιρείας Initiative του Γκάλγκου, που εξαίρεσε με το ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την εφημερίδα μας από το διαφημιστικό πρόγραμμα.

Επειδή πρόκειται για καραμπινάτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος – λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου δηλαδή – αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ τη διαφημιστική εταιρεία να μας ΕΞΗΓΗΣΕΙ με ποια κριτήρια πήραν λεφτά (και μιλάμε για πολλά λεφτά!) εφημερίδες ανύπαρκτης κυκλοφορίας και «παράνομες» ιστοσελίδες του… κώλου.

Με ποιο κριτήριο δηλαδή μια εφημερίδα που πουλάει 1.000 φύλλα παίρνει 30.000 ευρώ και η Ε.Ω. που πουλάει πάνω από 3.000 πήρε… μηδέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Exit mobile version