Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος “άθλος” της Προέδρου Αικατερίνης Σακελλαροπούλου: Έμπνευση για το 1821 η… αμερικανική επανάσταση!

Νέος “άθλος” της Προέδρου Αικατερίνης Σακελλαροπούλου: Έμπνευση για το 1821 η… αμερικανική επανάσταση!

Μέχρι τώρα είχαμε διάφορους φιλελεύθερους και μαρξιστές να διαστρεβλώνουν το νόημα της Επαναστάσεως του 1821, που ήταν μια Επανάσταση Εθνική όπως δηλώνουν όλοι οι Αγωνιστές που έδωσαν το αίμα τους και να λένε άλλοι ότι υπήρξε σχεδόν κομμουνιστική επανάσταση και άλλοι αστική εμπνευσμένη από την γαλλική επανάσταση!

Σε αυτές τις τραγελαφικές απόψεις ήλθε να προστεθεί και η άποψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία στο μήνυμά προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία για την ημέρα της Ανεξαρτησίας, την 4η Ιουλίου, ανέφερε ότι η Επανάσταση του 1821 είχε πηγή εμπνεύσεως την Αμερικανική Επανάσταση!

Για όσους δεν το ξέρουν, η Αμερικανική Επανάσταση ξεκίνησε λόγω της υψηλής φορολογίας που είχε επιβάλει στους αποίκους η Αγγλία στο τσάι!!! Λέτε και ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης να πήραν τα όπλα ενάντια στους Τούρκους για την φορολογία στο τσάι;…

Υ.Γ.: Περιττό να αναφέρουμε ότι την 4η Ιουλίου έπεσε πολύ γλείψιμο στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και από δεξιά και από αριστερά. Από τους ίδιους που διαδήλωναν μέχρι χθες και φώναζαν “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών”.

Exit mobile version