Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Αθηνών: «Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας»

Ν. Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Αθηνών: «Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας»

Οι 12 μήνες της ΝΔ στην εξουσία δικαίωσαν πλήρως την Χρυσή Αυγή για τον εθνομηδενιστικό της χαρακτήρα

Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου στα γραφεία μας για τα μέσα Ιουλίου, όπου περισσότεροι από 100 Εθνικιστές προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Λίγη ώρα νωρίτερα, κλιμάκιο Συναγωνιστών πραγματοποίησε πολιτική δράση στην πλατεία Καραϊσκάκη με ανάρτηση πανό και διανομή εφημερίδων και στην συνέχεια μοτοπορεία που διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μίλησε για τον έναν χρόνο της ΝΔ στην εξουσία, τον οποίο χαρακτήρισε ως «χαμένο χρόνο» που διέψευσε τις προσδοκίες των Ελλήνων, τόσο στα οικονομικά ζητήματα, όσο και στο λαθρομεταναστευτικό ή στον αρνητικό τρόπο διαχείρισης της πανδημίας όπου στο όνομα της υγείας έγιναν πραγματικά αίσχη.

Τόνισε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει τις δράσεις της μέσα στο καλοκαίρι ενώ ανακοίνωσε ότι μέχρι τα τέλη του μηνός Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι προσυνεδριακές εργασίες του Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε μετά να οδηγηθούμε στο 9ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού, όπου θα παρουσιαστούν οι Νέες πολιτικές μας προτάσεις, πάντα πρωτοποριακές, με την γλώσσα της Αλήθειας και χωρίς λαϊκισμό.

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο τ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Παναγιώταρος. Αναλυτική παρουσίαση και βίντεο θα υπάρξει σε αυριανή μας ανάρτηση.

Exit mobile version