Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πατριωτικός “ρεαλισμός” του Αναστασιάδη σημαίνει παράδοση στην Τουρκία

Ο πατριωτικός “ρεαλισμός” του Αναστασιάδη σημαίνει παράδοση στην Τουρκία

Η παραδοχή περί “καταστροφής” σε στρατιωτική αντιπαράθεση με την Τουρκία, δείχνει ηττοπάθεια και έλλειψη πολιτικής σκέψεως

Αμετανόητος ο Αναστασιάδης επανέλαβε την δήλωσή του σε συνέντευξη ότι αντιπαράθεση με την Τουρκία θα σημάνει το τέλος του ελληνισμού στην Κύπρο. Το να προσφέρεις τέτοιο όπλο στην Τουρκία ισοδυναμεί με μία παράδοση άνευ όρων, αφού η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία σου και θα ζητά όλο και περισσότερα.

Ο Αναστασιάδης ως γνωστόν εκπροσωπεί την δεξιά στην Κύπρο και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η αστική δεξιά στο όνομα μιας αμφίβολης ειρήνης θυσιάζει ακόμη και το εθνικό συμφέρονκαι δεν διαφέρει σε τίποτε σε εθνομηδενισμό από την μαρξιστική αριστερά.

Ο Αναστασιάδης, μάλιστα, στηρίζοντας αυτήν την ηττοπαθή θέση, που προδίδει τους εθνικούς αγώνες των αδελφών μας στην Κύπρο, είπε ότι “αυτό υπαγορεύει ο πατριωτικός ρεαλισμός και ορθολογισμός και όχι μία ρητορική κενών συνθημάτων”!

Ευρέθη λοιπόν και νέος όρος για την εθνική μειοδοσία και ο όρος αυτός είναι ο “πατριωτικός ρεαλισμός” του Αναστασιάδη!

Δυστυχώς, στις δηλώσεις αυτές του Αναστασιάδη, οι οποίες προσβάλουν την ελληνική Ιστορία και το εθνικό αίσθημα του κυπριακού ελληνισμού, δεν απάντησε κανένας από το κόμμα του και όχι μόνον… Βλέπετε, η κουτάλα της εξουσίας ενώνει!

Exit mobile version