Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαψεύστηκαν τα “παπαγαλάκια” της ΝΔ για να ανασχηματισμό και εκλογές

Διαψεύστηκαν τα “παπαγαλάκια” της ΝΔ για να ανασχηματισμό και εκλογές

Οι φήμες που διακινούσαν “έγκυρες πηγές” από του Μαξίμου ήταν ότι στις 7 Ιουλίου θα γινόταν πανηγυρικά ο ανασχηματισμός και ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα γινόντουσαν εκλογές.

Τα πράγματα όμως, φαίνεται δεν πάνε καλά, για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και παρ’ όλη την πίεση που δέχεται από στελέχη της Ν.Δ., διστάζει να προχωρήσει σε εκλογές. Αυτό έδειξε η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε ΜΜΕ. Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να οδηγήσω την χώρα σε εκλογές» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στο πρώτο ερώτημα που δέχθηκε για το θέμα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ενώ σε επόμενο ερώτημα είπε ότι «θα ήταν πολιτικά ανέντιμο να προσφύγω σε εκλογές επειδή έχω πολιτικό κεφάλαιο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για τον ανασχηματισμό και απάντησε ότι «κάποια στιγμή προφανώς και θα γίνουν αλλαγές» συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι της στιγμής να γίνουν οι αλλαγές. Οταν έρθει αυτή η στιγμή θα το μάθετε από εμένα».

Διαψεύστηκαν, λοιπόν, πανηγυρικά αυτοί που έλεγαν ότι θα έχουμε ανασχηματισμό. Πάντως, πολλές ενέργειες της κυβερνήσεως δείχνουν εκλογές. Εάν δεν γίνουν θα μείνουν πολιτικά ανεκμετάλλευτες για την ΝΔ.  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντως σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι έτοιμη.

Exit mobile version