Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόλαση στην Χίο με τους λαθρομετανάστες

Κόλαση στην Χίο με τους λαθρομετανάστες

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας στον Χαλκειό Χίου : “Ό,τι κι αν κάνει η αστυνομία δεν ελέγχεται η κατάσταση στην ΒΙΑΛ”

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν και στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαταστήσει λαθρομετανάστες. Διαβάζουμε από τοπικό μέσο της Χίου:

“Μετανάστες εισέβαλλαν σε σπίτι και απείλησαν 18χρονο με μαχαίρι. Μη ελεγχόμενη, χαρακτηρίζει πλέον την κατάσταση στο Χαλκειός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Βίγκας, με αφορμή το νέο περιστατικό εισβολής σε σπίτι του χωριού και την απειλή 18χρονου νεαρού με μαχαίρι από ομάδα μεταναστών.

Όπως είπε ο ίδιος, εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΒΙ.ΑΛ. βρίσκεται στην καρδιά των Καμποχώρων και άρα σε απόσταση αναπνοής από το Χαλκειός, ό,τι και αν κάνει η Αστυνομία η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Ερωτώμενος για το ζήτημα της αποσυμφόρησης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας επεσήμανε ότι, έχουν εγκαταλειφθεί αρκετές σκηνές περιμετρικά του hotspot, προσθέτοντας όμως ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή είναι πλέον τραγικές.

«Στο Χαλκειός πλέον δεν μιλάμε απλά για καταστροφή περιουσιών. Μιλάμε για εισβολή σε σπίτια», ανέφερε ο ίδιος θέλοντας να περιγράψει την καθημερινότητα και την αγωνία των κατοίκων.”

[ΠΗΓΗ: politischios.gr]

Exit mobile version