Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκοτώνει την Ελληνική νεολαία η ανεργία! 569.202 λιγότερες προσλήψεις το πρώτο εξάμηνο του 2020

Σκοτώνει την Ελληνική νεολαία η ανεργία! 569.202 λιγότερες προσλήψεις το πρώτο εξάμηνο του 2020

Η καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη οδηγεί την Ελληνική νεολαία στο απόσπασμα. Πέρα από το γεγονός ότι με την πολιτική των μνημονίων έφυγαν από την Ελλάδα 500 χιλιάδες Ελληνόπουλα, έχουμε τώρα και την ανεργία που καλπάζει και ίσως να πλησιάσουν και το ένα εκατομμύριο τελικά μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, οι περισσότεροι νέοι, που όχι μόνον δεν θα μπορέσουν να εργαστούν στην διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά δεν θα έχουν και επίδομα ανεργίας τον χειμώνα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία λοιπόν, την απώλεια 253.073 θέσεων εργασίας το πρώτο εξάμηνο του 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019 κατέγραψε το πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη», το οποίο μετρά τις ροές προσλήψεων και απολύσεων.

Το μεγάλο «ρήγμα» στην απασχόληση προέρχεται από τον τουρισμό.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της «Εργάνης», οι προσλήψεις κατά το πρώτο εξάμηνο ήταν κατά 569.202 λιγότερες από την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2019. Συγκριτικά όμως με το πρώτο εξάμηνο του 2019, το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων την ίδια περίοδο φέτος είναι μειωμένο κατά 253.073 θέσεις.

Αυτή είναι η “ανάπτυξη” που έφερε ο Μητσοτάκης, για την οποία θριαμβολογούν οι κυβερνητικοί παράγοντες και τους χειροκροτούν τα εξαγορασμένα ΜΜΕ.

Exit mobile version