Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “ειρηνιστής” Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ και η υπόθεση Τζωρτζ Φλόυντ

Ο “ειρηνιστής” Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ και η υπόθεση Τζωρτζ Φλόυντ

Δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος των δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Τζωρτζ Φλόυντ ότι το γεγονός αυτός ήταν ένα από τα σπουδαιότερα σημεία της αμερικανικής Ιστορίας!

Και το λέει σε μία χώρα στην οποία καθημερινά γίνονται δολοφονίες και υπάρχει ως γνωστόν υψηλή εγκληματικότητα. Στόχος του να εκμεταλλευτεί προεκλογικά το γεγονός για να κερδίσει τις εκλογές από τον Τραμπ. Από τον Τραμπ, ο οποίος δεν έχει κάνει κανέναν πόλεμο στα χρόνια της θητείας του, ενώ ο Τζο Μπάιντεν που με θράσος εμφανίζεται ως “ειρηνιστής” μη ξεχνάμε ότι ήτανε ο αντιπρόεδρος του Χουσεΐν Ομπάμα.

Για όσους δεν θυμούνται λοιπόν, με εντολή Ομπάμα σκοτώθηκαν περίπου 4.700 άνθρωποι με drones. Πέρα από την συνέχιση επιχειρήσεων με χιλιάδες νεκρούς σε Αφγανιστάν και Ιράκ, επί Ομπάμα είχαμε βομβαρδισμούς σε Λιβύη, Υεμένη και Συρία με θύματα κυρίως αμάχους.

Στα θύματα του Ομπάμα δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε μόνον όσους σκοτώθηκαν από αμερικανικές βόμβες και σφαίρες, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την “Αραβική Άνοιξη” σε Λιβύη, Ιράκ και Συρία κ.λπ., όπου ομάδες εξτρεμιστών ισλαμιστών χρηματοδοτήθηκαν και εξοπλίστηκαν από τις ΗΠΑ.

Exit mobile version