Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ και λαθρομετανάστες: Έφυγαν 37 μόνο τον Ιούνιο και αυτοί με την θέλησή τους – Καμία απέλαση!

ΝΔ και λαθρομετανάστες: Έφυγαν 37 μόνο τον Ιούνιο και αυτοί με την θέλησή τους - Καμία απέλαση!

Δεν μας προκαλεί εντύπωση η πολιτική της κυβερνήσεως, αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχε δηλώσει ότι θέλει να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική και είναι υπερήφανος όταν πηγαίνει σε παρελάσεις και βλέπει αλλοδαπούς να κρατούν την Ελληνική Σημαία. Θυμίζουμε την δήλωσή του:

«…Και αν η Ευρώπη, ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες… Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά…»

Ερχόμαστε τώρα στο υπουργείο μετανάστευσης, το οποίο στην επίσημη ανακοίνωσή του γράφει:

“Επιστροφές: Τον Ιούνιο του 2020 πραγματοποιήθηκαν 37 εθελούσιες αναχωρήσεις μέσω ΔΟΜ (σε σχέση με 13 τον Μάιο, 3 τον Απρίλιο και 26 τον Μάρτιο).

Μεταφορές στην ενδοχώρα: Οι μεταφορές από τα νησιά στην ενδοχώρα για το εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2020 ανήλθαν σε 17.764.”

Δεν ντρέπονται να το ομολογούν. Οι περίφημες απελάσεις του Μηταράκη ήταν από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο… 79!!! Την ίδια περίοδο μεταφέρθηκαν σε πόλεις και χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας, 17.764!

Υπάρχει όμως και χειρότερο. Επί Νέας Δημοκρατίας το ποσοστό των εγκρίσεων των αιτήσεων ασύλου είναι σημαντικά υψηλότερο από το αντίστοιχο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε σχετική ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο και δείτε τον πίνακα.

Exit mobile version