Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξ ιδίων τα βέλη: “Αntinews” κατά Μητσοτάκη

Εξ ιδίων τα βέλη: “Αntinews” κατά Μητσοτάκη

Είναι δεδομένο και γεγονός ότι γίνεται σφαγή μέσα στην Νέα Δημοκρατία όσο και εάν αυτό δεν φαίνεται γιατί η κουτάλα της εξουσίας ενώνει.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω δημοσίευμα, που γράφει για “Πρέσπες” του Αιγαίου, για κωλοτούμπα στο μακεδονικό και έλλειψη πατριωτισμού. Διαβάστε ένα απόσπασμα:

antinews.gr: Ένας χρόνος εξαπάτησης… με το βλέμμα στις κάλπες

“Τελικά ο πρωθυπουργός πρέπει να θεωρεί τον λαό εντελώς κουτό. Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από το γεγονός ότι την ώρα που πανηγυρίζει για τον ένα χρόνο Μητσοτακικής διακυβέρνησης …

Δυστυχώς είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα επιχείρηση παραπλάνησης. Κακά τα ψέματα, αν η επιτυχία της κυβέρνησης ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, σε καμία περίπτωση δεν θα μονοπωλούσαν την καθημερινή ατζέντα οι εκλογές κι ο ανασχηματισμός.

Εκτός κι αν νομίζει ότι δεν επικρατεί οργή για την απίστευτη κωλοτούμπα των Πρεσπών και τις διαφαινόμενες… Πρέσπες του Αιγαίου που μάταια επιχειρεί να αποκρύψει…

Ή για το μπόλιασμα με τους… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο που προσπαθεί να συγκαλύψει μέσω τάχα δεξιών κινήσεων… Έλεος πλέον με την απίστευτη αλαζονεία που σας έχει τυφλώσει πλήρως.

Αλλά δεν φταίτε εσείς, κάποιοι άλλοι φταίνε που πίστεψαν ότι δύναται ο μητσοτακισμός να ασπαστεί τον πατριωτισμό.”

Exit mobile version