Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: Πολιτικά ανέντιμο η προσφυγή στις εκλογές

Μητσοτάκης: Πολιτικά ανέντιμο η προσφυγή στις εκλογές

Τελικά θα την κάνει την ατιμία;

Χωρίς δισταγμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ άδειασε με πάταγο και θόρυβο τα δικά του “παπαγαλάκια”, που έλεγαν ότι θα κάνει ανασχηματισμό στις 7 Ιουλίου και τον Σεπτέμβριο εκλογές. Είπε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί πολιτικά ανέντιμη κίνηση την προσφυγή σε εκλογές, εκμεταλλευόμενος το πολιτικό κεφάλαιο που διαθέτει.

Ποιο είναι αλήθεια αυτό το περίφημο “πολιτικό κεφάλαιο”; Οι λαθρομετανάστες, που παραμένουν στην Ελλάδα και έχουν εγκατασταθεί σε ολόκληρη την χώρα; Τα “παζάρια” με την Τουρκία ή μήπως η ανεργία που καλπάζει και η εθνική καταστροφή στην οικονομία; Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν υπάρχει.

Το μόνο “πολιτικό κεφάλαιο” που διαθέτει είναι η σκανδαλώδης εύνοια από όλα τα ΜΜΕ στα οποία έχει μοιράσει ατέλειωτο χρήμα και βεβαίως το γεγονός ότι μέσα σε όλο αυτό το κλίμα του φόβου και της αβεβαιότητας έχει οδηγήσει τον λαό σε μία παθητικότητα πρωτοφανή και κανένας σε αυτόν τον τόπο δεν σηκώνει το κεφάλι δεν δείχνει αποφασισμένος να αντιδράσει.

Επίσης, μη ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι “υπάρχει συμφωνία επί της αρχής στα βασικά με τον ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγικό-μεταναστευτικό”.

Θα αποδειχθεί τελικά ανέντιμος ο Μητσοτάκης και θα κάνει εκλογές; Δεν γνωρίζουμε… Εμείς πάντως θα είμαστε έτοιμοι! 

Exit mobile version