Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ιδιωτική υπόθεση” η παιδεραστία για την ΝΔ

“Ιδιωτική υπόθεση” η παιδεραστία για την ΝΔ

Εάν είχε κλέψει ένα περίπτερο κάποιος που είχε περάσει από την Χρυσή Αυγή θα ήταν πολιτικό θέμα! 

Το είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Και ήταν το δεύτερο κρούσμα στην φιλελεύθερη παράταξη! Θυμηθείτε: Καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη για παιδεραστία. Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή. 

Προσπάθεια του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στην τηλεόραση του ALPHA να αιτιολογήσει τη φερόμενη εμπλοκή πρώην υπουργού της ΝΔ σε υπόθεση παιδεραστίας. Ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη “κάλυψε” τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας όπως αποκαλύφθηκε από τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει:

«Η σύγκριση της προσωπικής και ιδιωτικής συμπεριφοράς ενός υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με το τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των καθηκόντων του προσπαθώντας να στήσει παράνομα πράγματα, έχει οποιαδήποτε σχέση;» Δεν παρέλειψε μάλιστα να συμπληρώσει: «αν κάποιος έκανε στην ιδιωτική του ζωή παράνομες πράξεις, στην ιδιωτική ζωή να τιμωρηθεί, αλλά στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει».

Ώστε έτσι λοιπόν! Δεν αφορά την πολιτική ενός κόμματος το να είναι ένας πρώην υπουργός του παιδεραστής! Για τον οποιοδήποτε τυχαίο όμως, που απλά πέρασε από την Χρυσή Αυγή ή δήλωνε ότι ψήφιζε Χρυσή Αυγή, έχουμε δει πολλά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα για αδικήματα μάλιστα που αποδείχθηκαν ανύπαρκτα και που σε όλες τις περιπτώσεις δεν είχαν ουδεμία σχέση με ένα ειδεχθές έγκλημα όπως είναι η παιδεραστία!

Exit mobile version