Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας χρόνος Νέα Δημοκρατία, ένας χρόνος αποτυχία

Ένας χρόνος Νέα Δημοκρατία, ένας χρόνος αποτυχία

Στις 7 Ιουλίου του 2019, η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτο κόμμα και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση με ποσοστό 40%. Προεκλογικά υποσχέθηκε τα πάντα και μάλιστα χρησιμοποίησε «ατζέντα Χρυσής Αυγής». Ακριβώς έναν χρόνο μετά, η Χρυσή Αυγή που έμεινε εκτός βουλής για ελάχιστες ψήφους, δικαιώνεται πλήρως στις προβλέψεις της, πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο πολιτικός συνεχιστής του Αλέξη Τσίπρα!

Υποσχέθηκαν καταρχήν… ανάπτυξη και «πολλές και καλές δουλειές». ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ: Αντί της ανάπτυξης, η χώρα οδηγείται μαθηματικά σε ένα νέο Μνημόνιο και αυτό όταν ακόμα δεν έχει ορθοποδήσει από την δεκαετία των προηγούμενων Μνημονίων. Αντί για «πολλές και καλές δουλειές», οι προσλήψεις μειώνονται συνεχώς και βλέπουμε πολλές και κακές… εγγραφές στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ!

Υποσχέθηκαν λύσεις στο «μεταναστευτικό» και στελέχη της ΝΔ μιλούσαν για… «απελάσεις» στις προεκλογικές τους εκστρατείες.

ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ: Αντί για απελάσεις, συνεχίζουν την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», φέρνουν περισσότερους λαθρομετανάστες, γέμισαν την χώρα με δεκάδες νέα hotspots ενώ ετοιμάζονται να «ελληνοποιήσουν» δεκάδες χιλιάδες αφροασιάτες μέσω… «πανελλαδικών εξετάσεων»!

Υποσχέθηκαν «εθνική πολιτική» και ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ: Μετά την ταπείνωση των Πρεσπών, της συμφωνίας που σέβεται και τιμά ο πρωθυπουργός, ετοιμάζονται για το ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στο Αιγαίο και την Μεσόγειο και το μόνο που τους απασχολεί, είναι η επικοινωνιακή διαχείριση αυτής της προδοσίας! Καμία «εθνική πολιτική» επίσης στο Κυπριακό ή για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος στενάζει κάτω από το αλβανικό καθεστώς που θέλει να τους ξεριζώσει από την γη τους.

Σταθήκαμε σε τρεις τομείς που η Νέα Δημοκρατία είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει την διαφορά από τους «κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ» (ορολογία στελεχών της), αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα, όπως η ασφάλεια, η διαπλοκή, οι δουλίτσες κάτω από το τραπέζι εν μέσω καραντίνας, η οικογενειοκρατία με συγγενείς σε εταιρείες που πρωταγωνιστούν στην λεηλασία του δημοσίου χρήματος και πολλά ακόμη…

Με το προσωπείο του (νεο)πατριωτισμού, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το έργο της εθνικής αποδόμησης και καταστροφής. Η διαφορά τους είναι στα επίπεδα σοβαροφάνειας και στις… γραβάτες. Οι «άριστοι» της Νέας Δημοκρατίας, απεδείχθησαν «άριστοι» στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού που τους ψήφισε για «αλλαγή σελίδας» και πήρε μια από τα ίδια…

Ένας χρόνος Νέας Δημοκρατίας, Ένας χρόνος Αποτυχίας, ψεμάτων και ενός νοσηρού κλίματος φόβου που δεν πρέπει να περάσει. Σας υποσχέθηκαν τα πάντα και σας είπαν ψέματα. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Αγώνας και Πίστη στην Χρυσή Αυγή για να δυναμώσουμε την Εθνική Αντίσταση και να υπάρχει ελπίδα για το μέλλον του Λαού και της Πατρίδας μας.

Exit mobile version