Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βελόπουλος ψηφίζει στην Βουλή υπέρ του Ισραήλ και κρύβει τα βιβλία του που έγραφε για τον σιωνισμό

Ο Βελόπουλος ψηφίζει στην Βουλή υπέρ του Ισραήλ και κρύβει τα βιβλία του που έγραφε για τον σιωνισμό

Όλα γίνονται στον κοινοβουλευτισμό και έτσι το ζήσαμε και αυτό, να δούμε τον Κυριάκο Βελόπουλο, που θα προστάτευε τον λαό με το “βυζαντινόν” από τον κορωνοϊό, να εκλέγεται στη Βουλή και μάλιστα με ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα.
Ο Βελόπουλος στο παρελθόν, στις τηλεοπτικές του εκπομπές, αλλά και σε βιβλία, που υπέγραφε, μιλούσε για τον σιωνισμό. Τώρα όμως τα βιβλία αυτά τα έχει εξαφανίσει και για του λόγου το αληθές:

“ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Κωδ. Πολιτείας: 2089-0007
Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

“Το βιβλίο αυτό, συνέχεια του πρώτου τόμου “Η Ελλάδα αιμορραγεί” που έριξε άπλετο φως στα σκοτεινά σενάρια εναντίον της Ελλάδας, έρχεται να σφραγίσει με νέα στοιχεία τον ανθελληνισμό του σκοταδισμού – εξουσιασμού. Σ’ αυτόν τον τόμο απαντώνται αμείλικτα ερωτήματα όπως: Ποιος ελέγχει τα διεθνή Μ.Μ.Ε; Ποιοι κρύβονται πίσω από τον σκοταδισμό – εξουσιασμό; Ποιοι είναι οι Σιωνιστές;”

1) ΗΠΑ – Μ.Μ.Ε: Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ;
2) ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ”

Όχι μόνον έχει εξαφανίσει τα βιβλία του, αλλά ψηφίζει στην Βουλή και υπέρ του Ισραήλ, όντας απόλυτα δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καθόλου παράξενο, λοιπόν, ότι κυρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την ολομέλεια της βουλής, το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας του Κράτους του Ισραήλ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας για την προμήθεια Εξοπλισμού και Υπηρεσιών Άμυνας». Υπέρ της συμφωνίας τάχθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και το μόρφωμα του «υπερπατριώτη» Βελόπουλου. Αναμενόμενο…

Exit mobile version