Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ως τον λαιμό χωμένη η κυβέρνηση Σαμαρά στο σκάνδαλο Novartis

Ως τον λαιμό χωμένη η κυβέρνηση Σαμαρά στο σκάνδαλο Novartis

Βόμβα από την μετάφραση του εγγράφου του FBI!

Κατατέθηκε στην Βουλή η επίσημη μετάφραση του εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ της γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας και των ΗΠΑ, συμβιβασμός ο οποίος αναφέρεται και στην Ελλάδα και στις ημέρες της κυβέρνησης Σαμαρά. Όπως αναφέρει λοιπόν το έγγραφο:

“Η Novartis προέβη με διεφθαρμένο τρόπο σε πράξεις για προώθηση προσφοράς και υπόσχεσης πληρωμής σε Έλληνα Αξιωματούχο και δόθηκαν χρήματα με σκοπό αυτός να προβεί σε πράξεις ή παραλείψεις κατά παράβαση του νομίμου καθήκοντος του, προκειμένου να επηρεαστούν πράξεις και αποφάσεις της κυβέρνησης προς όφελος της Novartis.”

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται οι πρακτικές διαφθοράς αφορούν στον επηρεασμό της κυβέρνησης την περίοδο 2012-2015, όταν την χώρα κυβερνούσε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο, τότε που με μία πολιτική σκευωρία οδηγούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή.

Ας μην παριστάνει όμως τον τιμητή της διαφάνειας ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτά τα έγγραφα τα είχε πέντε ολόκληρα χρόνια που ήταν κυβέρνηση και δεν έκανε τίποτε! Και τίποτε δεν θα γίνει και τώρα και ποτέ όσο την εξουσία στην Πατρίδα μας έχει ένα διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο…

Exit mobile version