Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

In.gr κατά Εθνικού Ιεράρχη Αμβροσίου: “Είχε εξαιρετικές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή”

In.gr κατά Εθνικού Ιεράρχη Αμβροσίου: “Είχε εξαιρετικές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή”

Σφοδρή επίθεση από τα κυβερνητικά ΜΜΕ εναντίον του Εθνικού Ιεράρχη Αμβροσίου. Δεν ήταν μόνο η αριστερά που πανηγύρισε για την καταδίκη του, αλλά και τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά του τέως συγκροτήματος Λαμπράκη. Ανάμεσα σε αυτά που τον κατηγορούν, το χειρότερο απ’ όλα ότι είχε σχέσεις με την Χρυσή Αυγή!
Η Χρυσή Αυγή δεν κρύβει ότι συμπαραστάθηκε στις εθνικές και πατριωτικές πρωτοβουλίες του Σεβάσμιου Ιεράρχη όπως βλέπετε στην φωτογραφία με τον πρώην βουλευτή και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου στην συγκέντρωση στο Αίγιο για την Μακεδονία μας.

Έγραψε λοιπόν γεμάτο χολή το “in.gr:«Αμβροσιάδα»:  Έργα και ημέρες του κήρυκα του μίσους πριν την καταδίκη – Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε γίνει γνωστός πριν να… εντρυφήσει στη ρητορική ομοφοβικού μίσους και την ενθάρρυνση της βίας κατά των ομοφυλοφίλων: Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος μας χάρισε, για πρώτη φορά, ανακούφιση.

Η καταδίκη του από το Άρειο Πάγο για ρητορική μίσους και ρατσιστικό λόγο, αποτελεί μια από τις καθαρότερες σελίδες της νομικής ιστορίας της χώρας: Είναι η πρώτη καταδίκη που σχετίζεται με ομοφοβικό λόγο. Βεβαίως, όμως, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε γίνει γνωστός πριν να … εντρυφήσει στη ρητορική ομοφοβικού μίσους και την ενθάρρυνση της βίας κατά των ομοφυλοφίλων. Τον γνωρίσαμε αρχικά από τα κηρύγματά του κατά της Αριστεράς και έπειτα μέσα από τις εξαιρετικές σχέσεις που ανέπτυξε με τη Χρυσή Αυγή.”

Exit mobile version