Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η ΝΔ έλεγε ότι εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή και όχι η διαφθορά

Όταν η ΝΔ έλεγε ότι εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή και όχι η διαφθορά

Τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση Novartis μας θυμίζουν ότι τον καιρό που κυβερνούσε ο Σαμαράς, έλεγαν απευθυνόμενοι σε ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση οι νεοδημοκράτες, να μη μιλούν για σκάνδαλα γιατί έτσι ενισχύουν την Χρυσή Αυγή. Τα ίδια έλεγε και ο Βούτσης στους νεοδημοκράτες όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε ένα δημοσίευμα της εποχής Σαμαρά:

Εφημερίδα “δημοκρατία”: “Διαβάζω στις εφημερίδες ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατηγορεί τον κ. Καμμένο πως με τις δηλώσεις του περί συναλλαγών και αποστατών ρίχνει νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής. Ώστε αυτό είναι το πρόβλημα κύριε Μίλτο μας, και όχι η αλήθεια; Αντί να ψάξετε να βρείτε αν στέκουν οι καταγγελίες, για τις οποίες βέβαια βουΐζει ο τόπος, ασχολείστε με τα νερά και τους νερουλάδες;

Αντί οι καταγγελίες αυτές να είχαν κουνήσει συθέμελα το έτσι κι αλλιώς σαθρό πολιτικό σύστημά μας, μας κόφτει αν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αυξάνονται; Δηλαδή, εχθρός μας είναι η Χρυσή Αυγή και όχι η διαφθορά; Και προτιμά ο κύριος Μίλτος το “πνίξιμο” τυχόν σκανδάλων, προκειμένου να μην πάει νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής; Δεν είναι έτσι, κύριε Βαρβιτσιώτη. Κάπου τα έχετε… μουσκέψει.” Χρίστος Μπολώσης”

Exit mobile version