Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την πρώτη ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή

Από την πρώτη ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή

Ήταν 8 Ιουλίου του 2012 και ήταν η πρώτη ομιλία του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο. Από την πρώτη του ακόμη ομιλία κατήγγειλε την πολιτική της ΝΔ στο θέμα των λαθρομεταναστών, της Εθνικής Άμυνας και της δημόσιας ασφαλείας. Δεν έκαναν τίποτε και έτσι 8 χρόνια μετά τα πράγματα είναι χειρότερα.

Από το απόσπασμα και μόνο αυτής της ομιλίας φαίνεται καθαρά γιατί η Νέα Δημοκρατία πολεμά με κάθε τρόπο ακόμη και σήμερα με μεθοδεύσεις βρώμικες το εθνικιστικό κίνημα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΒΟΥΛΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:

“Δεν φταίμε εμείς για τους πολέμους που έκανε η Αμερική στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, για την Αραβική Άνοιξη. Δεν φταίμε εμείς που η Τουρκία έχει καταστήσει κρατική επιχείρηση δουλεμπορίου τους λαθρομετανάστες και έχουν μαζευτεί δύο εκατομμύρια στην πατρίδα μας…

Έρχομαι σε ένα θέμα που είναι μείζον για εμάς. Άκουσα τα όσα είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είπε ότι «θα υπάρχουν ακόμα λιγότερες δαπάνες προς χάριν της πολιτικής του μνημονίου». Όχι, ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, για τους παγκόσμιους τοκογλύφους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι το στήριγμα του έθνους. Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Στο σημείο αυτό επίσης, θα ήθελα να πω ότι άμεσα σχετικό είναι και το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας της χώρας. Δεν έχουμε να κάνουμε με κοινούς κακοποιούς, καταλάβετε το. Έχουμε να κάνουμε με ληστές με καλάσνικοφ… ”

Exit mobile version