Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο ΣΥΡΙΖΑ και το “βρώμικο ’89”

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος,  ο ΣΥΡΙΖΑ και το “βρώμικο ’89”

Σκληρή απάντηση στο νέο ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στην Βουλή σχετικά με την προανακριτική για την Novartis είχε το θράσος και την προπέτεια απευθυνόμενος στην Νέα Δημοκρατία να πει ότι εάν θέλουν ας βάλουν και αυτόν στο κάδρο εάν θέλουν επανάληψη του ’89!
Η αναφορά του αυτή προκάλεσε και δίκαια την οργή του Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος σε κείμενό του χαρακτηριστικά αναφέρει: “Νεόπλουτοι της εξουσίας των μεγάλων ποσοστών αποστρέφονται τον φτωχό πρότερο εκλογικό εαυτό τους των μικρών ποσοστών. Το παρελθόν το απαξιώνουν όσοι θέλουν να δικαιολογήσουν αταξίες του παρόντος.”

Πράγματι, σαν νεόπλουτος της εξουσίας ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ, ενός ΣΥΡΙΖΑ με άφθονο ΠΑΣΟΚ, λησμονεί το πολιτικό του παρελθόν τόσο στο ΚΚΕ, όσο και στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και το αποκηρύσσει και το απαξιώνει, προκειμένου να δικαιολογήσει αυτό το συνονθύλευμα που είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι τίποτε άλλο από μία πρόταση εξουσίας του Συστήματος με αριστερή χροιά!

Προκειμένου να δικαιολογήσει τα πράσινα τρωκτικά, που κυριαρχούν στις τάξεις του πολιτικού του σχηματισμού, καταδικάζει αυτό το ίδιο και το δικό του πολιτικό παρελθόν! Και αναφερόμενος στο “Βρώμικο ’89”, για το οποίο μίλησε στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ο Νίκος Κωνσταντόπουλος λέγοντας: “Είναι ντροπή τον αγώνα για κάθαρση κατά της διαπλοκής η σημερινή ηγετική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ να τον εντάσσει σε ένα “βρώμικο ΄89”…”

Μέχρι εδώ όλα σωστά. Μία παρατήρηση όμως και μία ένσταση. Που είδε ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος αγώνα για κάθαρση κατά της διαπλοκής σήμερα και από ποιον; Αυτό το πράγμα δυστυχώς δεν υπήρξε τελικά ούτε το ’89 και δεν θα υπάρξει ούτε και σήμερα με αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο να εξουσιάζει την χώρα.

Ν.Γ.Μ.

Exit mobile version