Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Που την είδαν την “διεθνή απομόνωση” του Ερντογάν;

Που την είδαν την “διεθνή απομόνωση” του Ερντογάν;

Εδώ και χρόνια ολόκληρα, τα ΜΜΕ των διεφθαρμένων ολιγαρχών, κατόπιν πολιτικών εντολών, κάνουν προπαγάνδα για την «διάλυση» της Τουρκίας και την «διεθνή απομόνωση» του Ερντογάν.

Αντ’ αυτών, εμείς βλέπουμε την συνεχή ενδυνάμωση της Τουρκίας, η οποία αφού έχει… ζυγίσει τους ραγιάδες των Αθηνών, προχωρά σε κάθε είδους πρόκληση, γνωρίζοντας την αδυναμία οποιασδήποτε αντίδρασής τους.

Από πουθενά δεν προκύπτει επίσης η «διεθνής στήριξη» στην Ελλάδα και η δήθεν απομόνωση του Ερντογάν! Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην περίπτωση της Αγιάς Σοφιάς, όπως και στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Είδαμε την Μέρκελ να λέει ότι η Αγιά Σοφιά δεν είναι μια πολιτική διαφορά αλλά… «πολιτιστική», ενώ ακόμα και ο Ορθόδοξος πρόεδρος της Ρωσίας, κράτησε μια χλιαρή στάση μιλώντας για «εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας». Που την είδαν την «απομόνωση» οι «έγκυροι αναλυτές» στην Ελλάδα που πληρώνονται για να κάνουν προπαγάνδα;

Αντιθέτως, ο μόνος διεθνώς… απομονωμένος, δείχνει να είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώσει την προσήλωσή του στους «συμμάχους» μας, οι οποίοι δεν ανταποδίδουν στο ελάχιστο την δουλοπρέπεια του ελλαδικού πολιτικού συστήματος.

Δυστυχώς τα 46 χρόνια της Μεταπολίτευσης ήταν αρκετά για να καταστήσουν την χώρα μας ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗ στην διεθνή κοινότητα και πλέον μετράμε «σφαλιάρες» ακόμα και από μορφώματα όπως εκείνα των Σκοπίων και της Αλβανίας. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Exit mobile version