Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο μισό θα μειωθεί το Ελληνικό Έθνος σε λίγες δεκαετίες σύμφωνα με νέα δημογραφική έρευνα!

Στο μισό θα μειωθεί το Ελληνικό Έθνος σε λίγες δεκαετίες σύμφωνα με νέα δημογραφική έρευνα!

Έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν σε δημογραφικές έρευνες για τον λόγο ότι θεωρούμε το δημογραφικό ως το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα του Έθνους. Καμία εκ των ερευνών αυτών δεν αφήνει περιθώρια… αισιοδοξίας για το μέλλον του Ελληνισμού ο οποίος αργοπεθαίνει ανάμεσα σε χώρες που ανθίζουν δημογραφικά και με μια Τουρκία απέναντί της που διαθέτει εκατομμύρια νέους σε ηλικία πολίτες.

Απολύτως ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ όμως είναι τα δεδομένα που παρουσίασε μια πρόσφατη αμερικανική έρευνα για τον παγκόσμιο πληθυσμό… Σύμφωνα με αυτήν, ο πληθυσμός της Ελλάδος στο καθόλου μακρινό 2100 θα είναι μειωμένος κατά 50%!

Στην χώρα μας λοιπόν και σύμφωνα με την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη των ερευνητών, ο πληθυσμός της Ελλάδας σε οκτώ δεκαετίες θα ανέρχεται σε 5,48 εκατομμύρια, ενώ το χειρότερο σενάριο θέλει τον πληθυσμό μας να κατρακυλά στα 4,73 εκατομμύρια!

Η έρευνα (και καμία άλλη) δεν θα μπορούσε να περιέχει την εθνολογική σύσταση της Ελλάδος του 2100, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι με την «αντιρατσιστική» πολιτική των τελευταίων δεκαετιών, από τα 5 εκατομμύρια «Ελλήνων» του μέλλοντος, αρκετοί θα είναι «Έλληνες» με αφρικανικές ή ασιατικές ρίζες!

Μην σας φαίνονται υπερβολικά ή μακρινά όλα αυτά, μιλάμε για λίγες δεκαετίες από σήμερα, για την Ελλάδα που θα κληρονομήσουν τα παιδιά των παιδιών σας…

Αν συνεχιστεί ο εφιάλτης της λαθρομετανάστευσης και η δημογραφική κατρακύλα, η Ελλάδα μας τελειώνει.

Exit mobile version