Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή Παντού: Εθνικιστικός Αγώνας στις λαϊκές γειτονιές των Σεπολίων και του Περάματος!

Χρυσή Αυγή Παντού: Εθνικιστικός Αγώνας στις λαϊκές γειτονιές των Σεπολίων και του Περάματος!

Δράση από δεκάδες Συναγωνιστές στα Σεπόλια: Ενημερωτική δράση πραγματοποίησαν οι Συναγωνιστές χθες το απόγευμα στη στάση Σεπόλια του Μετρό. Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με τους κατοίκους που τους εξέφρασαν τα παράπονα τους. Είπαν ότι είναι ξεχασμένοι από την Ελληνική Πολιτεία και νιώθουν ότι ζουν σε γκέτο των Αθηνών.  Έδειξαν τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την ανακούφισή τους, που είδαν τους συναγωνιστές να είναι για μια ακόμα φορά στο πλευρό τους. Η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι όσο υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνεις Έλληνας δεν θα είναι μόνος του.

 

Εθνικιστικά συνθήματα στο Πέραμα: Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πειραιώς προχώρησε σε νυχτερινή πολιτική εξόρμηση στους δρόμους του Περάματος, μοιράζοντας πληθώρα ενημερωτικού υλικού. Φυσικά, δεν έλειψαν οι απαραίτητες εικαστικές – διορθωτικές παρεμβάσεις. Οι συναγωνιστές υπενθύμισαν στους διάφορους «κηφήνες» δεξιών ή αριστερών αποχρώσεων, πως τόσο το Πέραμα όσο και οι υπόλοιπες συνοικίες του Πειραιά κατοικούνται στην πλειοψηφία τους από Έλληνες εργάτες με υψηλό πατριωτικό φρόνιμα. Οι λαϊκές γειτονιές συνεχίζουν να αποτελούν προπύργια της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας της Χρυσής Αυγής.

Με τις παρεμβάσεις και τις πολιτικές δράσεις να συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια του θέρους, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πορεύεται «Εμπρός». Συνεχίζοντας να αποτελεί τη μοναδική φωνή λογικής μέσα στη μίζερη καταχνιά της «πολιτικής ορθότητας» και του άκρατου διεθνισμού. Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Exit mobile version