Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται και οι ταυτότητες χωρίς… φύλο! Πανηγυρίζει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Έρχονται και οι ταυτότητες χωρίς… φύλο! Πανηγυρίζει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Οι τελευταίες δηλώσεις στελεχών της κυβερνήσεως, αλλά και του ίδιου του Μητσοτάκη για μία “ανοικτή κοινωνία” δεν είναι τυχαία. Ετοιμάζονται εξελίξεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μέτρα, κρίνοντας τον χρόνο κατάλληλο, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα προκαλούσαν σφοδρές αντιδράσεις. Δεν υπολογίζουν οι ινστρούχτορες της ΝΔ καθόλου το πολιτικό κόστος από κύκλους συντηρητικών και θρησκευόμενων. Θεωρούν πως τους έχουν εγκλωβισμένους με το δέλεαρ της εξουσίας στο κόμμα τους.

Στα σχέδιά τους είναι σε πρώτη φάση η καθιέρωση ταυτοτήτων χωρίς φύλο και σε δεύτερη υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Οδηγός για τα έργα τους τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη. Ήδη στην Ολλανδία ανακοινώθηκε επίσημα ότι στις ταυτότητες δεν θα αναγράφεται το βιολογικό φύλο καθώς, όπως δήλωσε η αρμόδια υπουργός παιδείας, το φύλο κάθε πολίτη κρίνεται άχρηστο στοιχείο, που δεν είναι απαραίτητο στο δελτίο ταυτότητος.

Η Ολλανδία δεν είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που προχωρεί σε αυτήν την ενέργεια. Ήδη στην Γερμανία δεν αναγράφεται το φύλο και οι πολίτες έχουν την δυνατότητα, όπως υποστηρίζουν αυτοί που είναι υπέρ του μέτρου, να ζουν με πλήρη ελευθερία!

Οι σχετικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι αυτό είναι ένα σωστό μέτρο για τα άτομα που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα με την αναγραφή του φύλου στην ταυτότητά τους!

Αυτά ετοιμάζεται να νομοθετήσει στην Ελλάδα μία κυβέρνηση της λεγόμενης δεξιάς…

Exit mobile version