Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Εκεί που κρεμούσαν οι Κλέφτες τα άρματα, κρεμούν σήμερα οι Γύφτοι τα νταούλια”

“Εκεί που κρεμούσαν οι Κλέφτες τα άρματα, κρεμούν σήμερα οι Γύφτοι τα νταούλια”

Μία συγκέντρωση που δεν έγινε ποτέ και μία Ιστορία που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ασφαλώς και δημοσίευσε την αναγγελία συγκεντρώσεως κατά της λαθρομετανάστευσης κάποιων επιτροπών κατοίκων, που αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν εκπροσωπούν τελικά τους κατοίκους της περιοχής, αφού καμία συγκέντρωση δεν έγινε και ο χώρος κατελήφθη από αναρχικούς, αντιφασίστες και αντιρατσιστές, που φώναζαν με πάθος συνθήματα κατά των Ελλήνων και στην συνέχεια ανενόχλητοι έκαναν επεισόδια στην περιοχή…

Γνωστά τα πρόσωπα που εμφανίζονται να παίρνουν “πρωτοβουλίες”. Κατευθυνόμενα απόλυτα από την Νέα Δημοκρατία και όχι τώρα, εδώ και πολλά χρόνια. Το βρώμικο παιχνίδι τους χάλασε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αυτές οι πλατείες γέμιζαν ακόμη και με χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων και ακουγόταν το σύνθημα: “Αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές”.

Σήμερα τις πλατείες τις καταλαμβάνουν στοιχεία αντεθνικά χωρίς καμία ουσιαστικά αντίδραση γιατί φρόντισε ένα ολόκληρο σύστημα με πολλούς τρόπους να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι, στήνουν συγκεντρώσεις, που δεν είναι συγκεντρώσεις και θριαμβολογούν μόνοι τους για θριάμβους που δεν υπάρχουν.

Η όλη κατάσταση μας θυμίζει την γνωστή παροιμία “Εκεί που κρεμούσαν οι Κλέφτες τα άρματα, κρεμούν σήμερα οι Γύφτοι τα νταούλια”.

Ας γνωρίζουν όσοι είναι λιγόπιστοι ότι ποτέ καμία αίρεση δεν έγινε θρησκεία και ότι παρ’ όλη την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος με λάσπη, συκοφαντίες, δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις και φυλακές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπέστειλε την Σημαία της και στην θέση αυτών που εμφανίζονται σήμερα δήθεν σαν η… νέα Χρυσή Αυγή, θα παρουσιαστεί και πάλι η αληθινή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα ακουστεί το σύνθημα: “Αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές ανήκουνε στους Έλληνες και στους Εθνικιστές”.

Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι και σημαντικοί για την κάθαρση και την ανασύνταξη του Εθνικιστικού Κινήματος και όσοι έχουν Ιδεολογία και δεν την χρησιμοποιούν κατά περίσταση για το φτηνό προσωπικό τους συμφέρον καλούνται να πυκνώσουν τις τάξεις του μοναδικού λαϊκού εθνικιστικού κινήματος που μάχεται ενάντια στο σύστημα και έχει γράψει και θα γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ!

Exit mobile version