Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν το ψευτορωμαίικο δίνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για… Οθωμανικά μνημεία, που δεν είναι Οθωμανικά!

Όταν το ψευτορωμαίικο δίνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για… Οθωμανικά μνημεία, που δεν είναι Οθωμανικά!

Μία ολόκληρη σελίδα αφιέρωσε η εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” του συγκροτήματος ΣΚΑΪ της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και των ΜΚΟ σε απάντηση της ενέργειας Ερντογάν για να πει ότι το κράτος των Αθηνών προστατεύει τα Οθωμανικά μνημεία! Και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι περισσότερα από 33 μνημεία της οθωμανικής περιόδου έχουν συντηρηθεί ανάμεσα στα οποία Χαμάμ, τζαμιά και… τεκέδες!

Μέσα στον κατάλογο που παραθέτει το Μπαϊρακλί Τζαμί στην Λάρισα, το Εμίρ Ζαδέ τζαμί στην Χαλκίδα, τον Μεντρεσέ του Ασλάν Πασά, το Χαμζά Μπέη στην Μυτιλήνη καθώς και το Φετιχέ Τζαμί, που ευρίσκεται σε αρχαιολογικό χώρο στην Αθήνα. Βεβαίως, για όσους γνωρίζουν τα περισσότερα απ΄ όλα αυτά τα οθωμανικά μνημεία ήταν Ελληνικοί Ναοί, που καταστράφηκαν και μετετράπηκαν σε τζαμιά, αλλά αυτό δεν λέει τίποτε στους γραικύλους.

Δεν λείπουν μάλιστα σε πολλά από αυτά και τα ίχνη της Ελληνικής και Χριαστιανικής τους προελεύσεως.

Τι θέλουν και τι επιδιώκουν με την διατήρηση Οθωμανικών μνημείων, την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι στην Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη έχουν καταστρέψει χιλιάδες και συνεχίζουν να καταστρέφουν Ελληνικές Εκκλησιές και Μνημεία; Θέλουν στο όνομα μιας “ειρήνης” των δειλών να φέρουν μια νέα τουρκοκρατία στην Ελλάδα;

Exit mobile version