Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπογδάνος, οι απομιμήσεις της Χρυσής Αυγής και οι πλατείες των Αθηνών

Ο Μπογδάνος, οι απομιμήσεις της Χρυσής Αυγής και οι πλατείες των Αθηνών

Πληθώρα άρθρων στο διαδίκτυο με αναφορές στην Χρυσή Αυγή, με αφορμή μια συγκέντρωση – που δεν έγινε – στην πλατεία Βικτωρίας. Μια συγκέντρωση, της οποίας το κάλεσμα απευθύνονταν στους κατοίκους της υποβαθμισμένης περιοχής και κατέληξε να γίνει «πασαρέλα» πολιτικαντισμού.

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίσαμε εκείνο του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνου, ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Χρυσή Αυγή από την εποχή που ως τηλεπαρουσιαστής, λίγο έλειψε να αποχωρήσει από την… δική του εκπομπή, με καλεσμένο τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα μπροστά στις οθόνες.

Ο Μπογδάνος λοιπόν, απέτυχε ως τηλεπαρουσιαστής και «πέτυχε» ως… βουλευτής. Προσπαθεί δε, να εμφανιστεί ως στέλεχος της «σκληρής δεξιάς» για να ψαρεύει ψήφους πατριωτών, όταν το ίδιο το κόμμα του φροντίζει να μας θυμίζει καθημερινά ότι είναι μια γαλάζια συνιστώσα του… Σύριζα.

Σε σημερινό άρθρο του λοιπόν, προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία του στην πλατεία Βικτωρίας και γράφει: «Κάποιοι ξεχνούν το πώς ακριβώς η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή, πώς έφτασε να πάρει 7% στις εθνικές εκλογές και 9,4% στις ευρωεκλογές – στήνοντας συστηματικά την εικόνα ότι μόνο οι φασίστες ακούν την αγωνία εκείνων που κάποιοι ελιτιστές της κακιάς ώρας έσπευδαν και τότε απαξιωτικά να καταδικάσουν…»

Πράγματι, η Χρυσή Αυγή ανδρώθηκε στις πλατείες και στις γειτονιές. Είναι το τελευταίο Αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας του τόπου και όσοι προσπαθούν να την μιμηθούν, απλά αποκαλύπτουν το πολιτικό τους κενό. Όπως έχουμε ξαναπεί, η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνον ως φάρσα…

Από εκεί και πέρα, οι… εθνικόφρονες της ΝΔ, ας μην «ξεχνούν» ότι το κόμμα τους βρίσκεται στην κυβέρνηση εδώ και 12 ολόκληρους μήνες! Οι λαθρομετανάστες της πλατείας Βικτωρίας και των υπολοίπων περιοχών του κέντρου των Αθηνών, δεν έπεσαν εκεί από τον… ουρανό, αλλά κάποιοι τους έβαλαν σε πλοία της γραμμής, από τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, προς την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αυτοί οι «κάποιοι» δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες που στέλνουν από πάνω και τους Μπογδάνους για να πουλάνε «εθνικοπατριωτισμό» στα θύματά τους, δηλαδή στους μόνιμους κατοίκους των περιοχών που οι ίδιοι υποβαθμίζουν σε σημείο ασφυξίας.

Για ψηφοθηρία βρέθηκε λοιπόν στην πλατεία Βικτωρίας ο Μπογδάνος – και όχι μόνο ο Μπογδάνος… Όπως για ψηφοθηρία βρέθηκαν τόσοι και τόσοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, την οποία πρόδωσαν τόσο εύκολα.

Όσο για την Χρυσή Αυγή, όταν στις πλατείες των Αθηνών αντηχούσαν Εθνικιστικά συνθήματα, οι αριστεριστές και οι αντισυγκεντρώσεις τους γινόντουσαν… χιλιόμετρα μακριά. Ούτε σαν… σκέψη δεν θα καταλάμβαναν πλατεία!

Έτσι γιγαντώθηκε η Χρυσή Αυγή και όσοι… Μπογδανίζουν σήμερα, δήθεν αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα του λαού για ψήφους, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η αυτογελοιοποίησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – “Εκεί που κρεμούσαν οι Κλέφτες τα άρματα, κρεμούν σήμερα οι Γύφτοι τα νταούλια”

Exit mobile version