Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παγκόσμιο κατεστημένο στηρίζει τον αντίπαλο του Τραμπ: Επίσημοι χορηγοί του Μπάιντεν, o Μέρντοχ και ο διαβόητος Τζορτζ Σόρος!

Το παγκόσμιο κατεστημένο στηρίζει τον αντίπαλο του Τραμπ: Επίσημοι χορηγοί του Μπάιντεν, o Μέρντοχ και ο διαβόητος Τζορτζ Σόρος!

Διαβάσαμε σήμερα στον τύπο: «Εύποροι δωρητές έδωσαν προβάδισμα στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν απέναντι στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας ποσό ρεκόρ για την προεκλογική εκστρατεία του. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο ο Μπάιντεν και οι σύμμαχοί του συγκέντρωσαν 282,1 εκατομμύρια δολάρια…»

Το «προβάδισμα» στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα, ασφαλώς και δεν είναι πολιτικό αλλά… οικονομικό, καθώς από σήμερα και επισήμως, ο αντίπαλος του Προέδρου Τραμπ, διαθέτει περισσότερα χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία και μην ξεχνάμε ότι εκτός αυτού, διαθέτει και την εύνοια των ΜΜΕ!

Ποιοι είναι όμως οι «γενναιόδωροι» χορηγοί του Τζο Μπάιντεν; Μεταξύ αυτών που υπέγραψαν εξαψήφιες επιταγές υπέρ του αντιπάλου του Τραμπ, περιλαμβάνονται ο Τζέιμς Μέρντοκ, γιος του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούμπερ Μέρντοκ, ο ιδρυτής του Twitter Έβαν Ουίλιαμς, ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο διαβόητος κερδοσκόπος… Τζορτζ Σόρος!

Όταν οι μεγιστάνες των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (που φτάνουν στο σημείο να φιμώνουν τον ίδιο τον Αμερικανό Πρόεδρο!), καθώς και ο Σόρος, στηρίζουν τον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ, αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ο τωρινός Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε καλά την δουλειά του και θα πρέπει να επανεκλεγεί από τους Αμερικάνους για να στείλουν τους Μέρντοχ και τον Σόρος στον κάλαθο των αχρήστων!

Exit mobile version