Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Οι μάσκες του λοιμωξιολογικού τρόμου είναι φίμωτρα προστασίας για το καθεστώς Μητσοτάκη”

“Οι μάσκες του λοιμωξιολογικού τρόμου είναι φίμωτρα προστασίας για το καθεστώς Μητσοτάκη”

“To delivery μεγάλων ποσών στα κανάλια και σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες ήταν η καλύτερη προφυλακτική μάσκα που φόρεσαν οι tv – περσόνες. Μάσκες όχι για προστασία από τον κορωνοϊό. Φίμωτρα προστασίας για το καθεστώς Μητσοτάκη. Το Μαξίμου έχει κατορθώσει μεεμφανή χρηματισμό – δωροδοκία να δημιουργήσει ένα τείχος προστασίας απέναντι σε έκνομες ενέργειές του. Ειδικά, στην εργαλειοποίηση του lockdown για πολιτικούς λόγους.”

Από σήμερα καθίσταται ξανά υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα super market και όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση επιστρέφει στην ατζέντα του τρόμου του κορωνοϊού. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα δεύτερο lockdown μέσα στο φθινόπωρο. Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γ. Τράγκας σε σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα “Δημοκρατία” αναφέρει για το ζήτημα:

Όλη την ημέρα τα κανάλια και ορισμένες ιστοσελίδες που χρηματοδοτούνται από το Μαξίμου για να είμεθα «εμείς ασφαλείς», μεταδίδουν και γράφουν ιστορίες λοιμωξιολογικού τρόμου για τα κρούσματα του covid-19 που ανιχνεύονται στις πύλες της χώρας. Ούτε άνθρωποι πεθαίνουν, ούτε εκατοντάδες πολίτες λιποθυμούν από πυρετό, ούτε δεκάδες σωριάζονται στα συνοριακά φυλάκια από δύσπνοια, ούτε γίνονται διακομιδές ασθενών του κορωνοϊού με τα χαλασμένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ή τα ανύπαρκτα αεροσκάφη – φορεία που διαθέτει η Ελλάδα. Ωστόσο, η αγαπητή κα Κοσιώνη, ο κος Στραβελάκης, οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ μας θέλουν … τάβλα και περιγράφουν μία κατάσταση που θυμίζει αίθουσες νοσοκομείων με ακρωτηριασμένους και καμένους μετά την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάλμπορντ.

Ο πυρετός, η έξαψη, τα «κύματα» της επιδημίας είναι στο μυαλό των λοιμωξιολόγων και στα κομπιούτερ των επιδημιολόγων. Όλων αυτών που ανιχνεύονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έχοντας πάρει για τις μελέτες τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από φαρμακοβιομηχανίες ή από το ελληνικό δημόσιο. Είναι στα σχέδια εκείνων που θέλουν να ελέγξουν από τώρα τις αντιδράσεις για το τσουνάμι της πείνας, της ανεργίας και των θανάτων που φέρνει η φτώχεια. […]

Ο τρόμος του κορωνοϊού και του lockdown βολεύει στον έλεγχο των κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στην οικονομική ερήμωση, τη διεύρυνση των ανισοτήτων και των επικείμενων υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα. Ο covid-19 βολεύει στις εκπτώσεις που υφίσταται η Δημοκρατία, η Ελευθεροτυπία, το Σύνταγμα και η Δικαιοσύνη.

Ατμόσφαιρα βαθύτατης και προϊούσας σήψης επικρατεί επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζει αρκετά την κάθαρση του αμαρτωλού ’89. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχουμε πάμπερς. Έχουμε και τώρα Αρχάγγελο –Προστάτη της κάθαρσης αλλά και της δημόσιας υγείας.

Οι πολίτες διαβάζουν καθημερινά πηχυαίους τίτλους με προϊόντα υποκλοπών, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ή κατ’ ιδίαν συνομιλιών. Διώξεις πολιτικών αντιπάλων. Ζόφος και πολιτική δυσοσμία. Διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και ενίσχυση όσων εγκωμιάζουν την κυβέρνηση για το ανύπαρκτο μέχρι στιγμής έργο της. Αυτό είναι ομίχλη – προπέτασμα για όσα τεκταίνονται στο παρασκήνιο, σε βάρος της εθνικής εδαφικής κυριαρχίας.

Είναι εμφανής η προσπάθεια να υπάρξει ένα αντίβαρο, να καλυφθεί η ορατή δια γυμνού οφθαλμού πενία εκατομμυρίων ανθρώπων, από ένα σύννεφο ανησυχίας για τον covid-19. Είναι πρόδηλη, η προσπάθεια διάσπασης της προσοχής της κοινής γνώμης, με την τηλεοπτική και διαδικτυακή έμφαση της αύξησης των «κρουσμάτων» και της επιστροφής του κου Χαρδαλιά σε αρχικά εβδομαδιαία βάση… […]

Πάντως, μην έχετε καμία αμφιβολία, όλοι οι υγειονομικοί κανόνες χρησιμοποιούνται σε υπερβολικό βαθμό για να αναχαιτιστούν οι αντιδράσεις που προκαλούνται από τη μοναδική καταστροφή της οικονομίας.

Exit mobile version