Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στόχος των αντιφασιστών σε ολόκληρο τον κόσμο η Λευκή Φυλή!

Στόχος των αντιφασιστών σε ολόκληρο τον κόσμο η Λευκή Φυλή!

Το αυτοκόλλητο που βλέπετε υπάρχει τις ημέρες αυτές σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης με ανάλογο περιεχόμενο. Στην Ελλάδα οι αντίστοιχοι “αντιφασίστες” θέλουν και δεν το κρύβουν να κατοικηθεί η χώρα από λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική και να μιλιούνται στην χώρα δέκα γλώσσες σε όλες τις γειτονιές όπως έλεγαν σε πρόσφατη συγκέντρωσή τους.

Είναι γνωστό ότι το περίφημο κίνημα των ΑΝΤΙΦΑ, χρηματοδοτείται από τράπεζες και οικονομικούς κολοσσούς και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τους χρηματοδότες τους και ο Τζωρτζ Σόρος.

Στις ΗΠΑ έχουν και έναν άλλο σκοπό, που δεν τον κρύβουν και ο σκοπός αυτός είναι να μην εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο αγαπημένος του κατεστημένου των ΗΠΑ, Μπάιντεν, αντιπρόεδρος του Ομπάμα, ο οποίος στην διάρκεια της θητείας του όχι μόνον έκανε πολέμους με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, αλλά επί των ημερών του έλαβε χώρα και η περίφημη “Αραβική Άνοιξη”, που έχει αιματοκυλύσει την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική και έχει φέρει στην Ευρώπη εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Οι “αντιφασίστες”, το Κίνημα ΑΝΤΙΦΑ, δεν είναι τίποτε άλλο από μισθοφόρους, που στις χώρες της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι είναι λευκοί, αλλά είναι εναντίον των Λευκών λαών, εναντίον δηλαδή του εαυτού τους! Θέλουν έναν κόσμο που να κυριαρχείται από το χρήμα και για τον σκοπό αυτό θέλουν να καταστρέψουν εθνική και φυλετική ταυτότητα.

Exit mobile version