Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Τσιράκια” της ΝΔ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Στο πλευρό τους φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ

“Τσιράκια” της ΝΔ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Στο πλευρό τους φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκοπός τους και στόχος τους να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μέσα στα σκοτεινά τους σχέδια φυσικά και η στρατολόγηση κατά καιρούς είτε με την θέλησή τους, είτε όχι, διαφόρων φιλόδοξων τύπων, που πάντοτε έτρεφαν μίσος και φθόνο και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία το εκδήλωσαν. Κόμματα από το πουθενά και λάσπη, ατέλειωτη λάσπη σε φυλλάδες και διαδίκτυο από “τσιράκια” της Νέας Δημοκρατίας, που εκδηλώθηκαν φανερά στην προεκλογική περίοδο του Ιουλίου και πολέμησαν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κάθε απίθανη φήμη, φήμη συκοφαντική για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την ηγεσία της θα την δείτε να παρουσιάζεται από δήθεν πατριώτες. Τον ρόλο αυτό τον έπαιζαν στο παρελθόν αριστεροί και αναρχοκομμουνιστές, αλλά τώρα ο στόχος του συστήματος άλλαξε και είναι όσοι ακόμη σκέπτονται εθνικά.

Έτσι έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν για έλλειψη… πατριωτισμού την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την ίδια στιγμή να υμνούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και υπουργούς της, παρουσιάζοντάς τους ούτε λίγο, ούτε πολύ σαν… “τουρκοφάγους”!

Και αυτό την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης αποδέχθηκε παθητικά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και φυσικά ούτε ένας από τους υπουργούς του ή τους βουλευτές του δεν παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Μιλάνε για πατριωτισμό, αλλά δεν λένε λέξη κατά της κυβέρνησης ΝΔ, την ίδια περίοδο που αυτή είναι έτοιμη να μοιράσει το Αιγαίο με τους Τούρκους και όλοι γνωρίζουμε και τις δηλώσεις Ντόκου και τις δηλώσεις Ροζάκη, που ποτέ δεν αποκήρυξε η κυβέρνηση!

Παριστάνουν όμως τους “πατριώτες”, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο αληθινή είναι η ρήση ότι “το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός”. Είναι Ελλαδέμποροι, πουλάνε Ελλάδα σε αφελείς και εισπράττουν βρώμικα χρήματα από την χούντα Μητσοτάκη και πληρώνονται για να κτυπάνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version