Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Αγία Σοφία και ο εθνικός “κουτσαβακισμός”

Η Αγία Σοφία και ο εθνικός “κουτσαβακισμός”

Έχουμε βαρεθεί, δεκαετίες ολόκληρες, να ακούμε να λένε και να διαβάζουμε όσα γράφουν κάποιοι στην πραγματικότητα γραφικοί τύποι, οι περίφημοι “εθνικοπατριώτες”, που κάθε τόσο ελευθερώνουν την Πόλη και την Αγία Σοφία, κατακτούν χώρες και κάνουν και πάλι την Ελλάδα μεγάλη, όλα αυτά πίνοντας φραπέ στον καναπέ τους και κτυπώντας πληκτρολόγια στον καιρό του διαδικτύου.
Και είναι να απορεί κανείς, πως υπήρξε Ιστορία, επαναστάσεις, πόλεμοι χωρίς να υπάρχει το ιντερνέτ, γιατί για αυτούς ολόκληρος ο κόσμος τους είναι μια φανταστική πραγματικότητα, που τους έχει προσφέρει απλόχερα ο παγκόσμιος big brother.

Για να επιστρέψουμε όμως στα δικά μας, όλοι αυτοί οι “εθνικοπατριώτες”, τα τελευταία χρόνια πολεμούν με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και υποστηρίζουν με ζήλο όποιον στρέφεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος πολεμά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι υποτακτικός του Συστήματος και είναι απόλυτα φυσικό το Σύστημα να προωθεί και να προβάλλει κάθε έναν που στρέφεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Και βεβαίως είναι γνωστές και οι σχέσεις και το παρελθόν όλων αυτών με την Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του ξενόδουλου και αντεθνικού φιλελευθερισμού. Και δεν είναι τυχαίο ότι όποτε γίνονται εκλογές όλοι αυτοί κτυπούν με λύσσα όποιο κόμμα βρίσκεται απέναντι στην Νέα Δημοκρατία.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα της Αγίας Σοφίας. Όταν ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι παραπέμπει το θέμα στην Δικαιοσύνη για να ξαναγίνει τζαμί, έβγαζαν πύρινες ανακοινώσεις ότι δεν θα τολμήσει… Γιατί αλήθεια δεν θα τολμήσει; Ποιους θα φοβόταν; Τελικά ο Ερντογάν τόλμησε και αυτοί συνέχισαν το παραμύθι τους μέσα από πληκτρολόγια και γραφικότητες και δεν έγινε τίποτε!

Σκοπός τους και αποστολή τους να εκτονώνουν και να παγιδεύουν τους αφελείς πατριώτες με εκστρατείες φανταστικές, με μεγάλα και κούφια λόγια και τίποτε άλλο. Και εάν η Ελλάδα κάποτε αναστηθεί, σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί με όλους αυτούς τους φασουλήδες ενός “εθνικοκουτσαβακισμού”, που κάνουν εκστρατείες κτυπώντας πλήκτρα.

Exit mobile version