Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς την νέα οθωμανική αυτοκρατορία βαδίζει ο Ερντογάν – Μοιραίοι και άβουλοι οι αχυράνθρωποι της κυβέρνησης των Αθηνών, μιλούν για διαπραγματεύσεις!

Προς την νέα οθωμανική αυτοκρατορία βαδίζει ο Ερντογάν - Μοιραίοι και άβουλοι οι αχυράνθρωποι της κυβέρνησης των Αθηνών, μιλούν για διαπραγματεύσεις!

Στο διάγγελμά του για την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου ο Ερντογάν για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ως νοσταλγός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Το έθνος μας που θεμελίωσε τη Δημοκρατία της Τουρκίας αφότου απώλεσε 3/4 της πατρίδας διακήρυξε ότι δεν θα μπορούσε ν΄ ανεχθεί ξανά καταστροφή. Είδαμε ότι χρειαζόταν να δουλέψουμε σκληρά και να πολεμήσουμε περισσότερο για να μεγαλώσουμε κι ενισχύσουμε τη χώρα μας… Αναπέμπουμε και πάλι στον ουρανό το κάλεσμα για ισλαμική προσευχή πάνω από την Αγια-Σοφιά μετά από 86 χρόνια και ανεμίζουμε τη σημαία μας ψηλά κάθε στιγμή… Θα κουρελιάσουμε τα σχέδια εκείνων που θέλουν να παγιδεύσουν τη χώρα μας πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά…

Κάναμε την Ανατολία νεκροταφείο για τους ηττημένους των πολέμων των Σταυροφοριών. Αυτή η προσευχή έγινε για την κατάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως και με αυτήν κυβερνήσαμε το μεγαλύτερο κράτος της εποχής του από τον Ινδικό Ωκεανό ως τις Πύλες της Βιέννης.”

Exit mobile version