Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η καινοτομία της Χρυσής Αυγής

Η καινοτομία της Χρυσής Αυγής

Η πολιτική στην σύγχρονη εποχή έχει καταντήσει σαν ένα θέατρο σκιών που δυστυχώς αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο μεγαλύτερος… καραγκιόζης.

Νούμερα της τηλεόρασης και του διαδικτύου, καλλιτέχνες, επαγγελματίες συνδικαλιστές και δημοσιογραφίσκοι με τεράστια γλώσσα αναδεικνύονται σε αστέρες της Βουλής και… εθνοσωτήρες.

Όλες αυτές οι καρικατούρες της δημόσιας ζωής και ψώνια της πολιτικής ευαγγελίζονται πως φέρνουν το νέο στο προσκήνιο, το καινοτόμο και ότι κάνουν την διαφορά.

Η πολιτική βλέπετε είναι η… τέχνη του ελιγμού, τους βολέματος και της προσαρμοστικότητας. Όλοι αυτοί οι γυρολόγοι (Άδωνις, Μπογδάνος και λοιποί… αστέρες) ξέρουν καλά να αλλάζουν σαν χαμαιλέοντες και να ντύνονται κάθε φορά με τα χρώματα του νικητή. Αυτή είναι η καινοτομία τους: ότι βρίσκονται με κάθε τρόπο και μέσο στον αφρό!

Η καινοτομία της Χρυσής Αυγής είναι το ακριβώς αντίθετο! Η Χρυσή Αυγή είναι περήφανη ότι από την ίδρυση της μέχρι σήμερα δεν έχει μετακινηθεί ούτε βήμα πίσω, δεν έχει αλλάξει την Ιδεολογία και τα πιστεύω της, οι θέσεις της είναι πάγιες και διαχρονικές και η Πίστη της ακλόνητη.

Αυτό είναι λοιπόν το νέο, το καινούριο και το καινοτόμο που φέρνει η Χρυσή Αυγή μέσα στην σαπίλα: την σταθερότητα και την Αξιοπρέπεια, την Αρετή και την Πίστη που σαν ακλόνητος βράχος στέκει κόντρα στα σύγχρονα ρεύματα.

Μέχρι την Δικαίωση και την Νίκη!

Exit mobile version