Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αγώνες οι Ιδεολογικοί κρατούν γερά!

Την Κυριακή το πρωί Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες έκαναν δράση πολιτική στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, στο Μοναστηράκι.

Ύψωσαν την Σημαία με τον Μαίανδρο μέσα στην καρδιά του κράτους των Αθηνών, αυτού του σάπιου βασιλείου της Δανιμαρκίας που ξεπουλά την Πατρίδα μας.

Νέα παιδιά, άντρες και γυναίκες ξεχωριστοί, ανιδιοτελείς, αγνοί Ιδεολόγοι, που δεν έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να γίνουν κάποτε βουλευτές και αγωνίζονται για Ιδέες και μόνον για Ιδέες και μάλιστα σήμερα, που όλοι λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν “υπάρχει”!

Σήμερα, που ένα ολόκληρο καθεστώς και το σκοτεινό παρακράτος του και οι ρουφιάνοι του σε φυλλάδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και διαδίκτυο συνεχώς συκοφαντούν, υβρίζουν, διαστρεβλώνουν γεγονότα και δεν καταλαβαίνουν τα “ανθρωπάκια” ότι όσοι αγωνίζονται για Ιδέες το κάνουν με την ψυχή τους και δεν λογαριάζουν το ανάθεμα των πολλών, αλλά κοιτούν πάντοτε μπροστά και ψηλά!

Οι Ιδέες δεν πολεμιούνται και οι Ιδεολόγοι δεν αγωνίζονται για ποσοστά, αλλά για Ιδανικά. Αυτό δεν θα το καταλάβουν ποτέ…

Για το θέμα έγραψε στο διαδίκτυο το παρακάτω μήνυμα ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος:

Exit mobile version